Se poate și fără Certificat Verde! Un sălăjean întors din Italia a anulat în instanță decizia de carantinare emisă de DSP

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un sălăjean întors din Italia în România a fost plasat în carantină din cauza faptului că nu deținea Certificatul Verde. Bărbatul s-a adresat instanței de judecată, iar în termen de doar 4 zile a reușit să anuleze definitiv decizia de carantinare impusă de autoritățile de frontieră.

Astfel, Georgel Babiuc, un sălăjean plecat peste hotare în Italia, la Imola, a decis să se întoarcă acasă, la Zalău. Pe data de 9 decembrie acesta a tranzitat spațiul european și a fost oprit la un punct de control de la frontiera României cu Ungaria din județul Satu Mare. Bărbatul nu a putut prezenta Certificatul Verde, acesta nefiind vaccinat, astfel că autoritățile, prin DSP Satu Mare, a dispus carantinarea bărbatului pe motiv că vine din zona galbenă.


Zălăuanul nu a stat prea mult pe gânduri, astfel că a contestat decizia de carantinare la Judecătoria Zalău. La instanța de judecată s-a înregistrat dosarul cu numărul 4445/337/2021. Judecătorii de la Judecătoria Zalău au respins însă cererile bărbatului. Georgel Babiuc nu s-a dat însă bătut, așa că a depus contestație care s-a judecat la Tribunalul Sălaj.

Pe data de 13 decembrie, magistrații Tribunalului Sălaj au emis decizia civilă numărul 1006 prin care îi dă câștig de cauză bărbatului și dispun ieșirea acestuia din carantină și anularea deciziei DSP Satu Mare.


„Admite apelul declarat de petentul-apelant Babiuc Georgel împotriva sentinței Judecătoriei Zalău pe care o schimbă în tot. Admite contestația formulată de petentul Babiuc Georgel și dispune anularea Deciziei de confirmare a carantinării nr. 1970388/09.12.2021 a DSP Satu Mare”, se arată în minuata deciziei civile emisă de Tribunalul Sălaj.

Decizia Tribunalului Sălaj este definitivă, astfel încât, zălăuanul Georgel Babiuc demonstrează că se poate intra în țară și fără Certificat Verde.

Georgel Babiuc este acum hotărât să lupte pentru drepturile românilor și să-i învețe și pe alții cum pot câștiga în instanță decizia de carantinare emisă de DSP, chiar dacă cel carantinat nu deține Certificat Verde.

Se poate și fără Certificat Verde! Un sălăjean întors din Italia a anulat în instanță decizia de carantinare emisă de DSP

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Femeile nu mai au răbdare să-i înveţe iubirea pe bărbaţi

Astăzi femeile nu mai au răbdare să-i înveţe iubirea pe bărbaţi. Rânduiala de la Dumnezeu este că bărbatul trebuie să...

Un călugar budist l-a vazut pe Buddha în iad şi recunoaşte că doar creştinii deţin adevărul

Nu vreau sa supar niciun budist insa deja prea multe cunostinte, prieteni si oameni mari care au fost implicati in...

Mii de CRESTINI s-au RUGAT, au CANTAT si au SCANDAT Numele lui ISUS CHRISTOS in Times Square, New York, Inainte de Alegerile Prezidentiale

Traducere AGNUS DEI Sursa – https://www.tmn.today/2016/11/thousands-times-square-power-god/ Un grup de oameni puțin probabil ca a preluat Times Square, chiar înainte de...

Riscurile casatoriei cu musulmani: o romanca a ramas fara fetita dupa ce tatal egiptean a rapit-o | femeia e disperata iar autoritatile egiptene nu o ajuta cu nimic!!!

O femeie în vârstă de 37 de ani din Aiud, judeţul Alba, trăieşte o adevărată tragedie. Anamaria Marossy locuieşte în...

Închide