Sebastian Ghiţă a prezentat un document incendiar: Scrisoarea Ambasadorului Germaniei catre Iohannis privind nemultumirea fiscala, in care ii cere sa ia masuri si Iohannis a executat!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liderul Partidului România Unită, Sebastian Ghiţă scoate, în ultima zi de campanie pentru parlamentare, un document incendiar. O scrisoare deschisă a ambasadorului Germaniei la Bucureşti adresată preşedintelui Klaus Iohannis. Ghiţă a prezentat o scrisoare a ambasadorului Germaniei la Bucureşti, prin care se opunea unor măsuri de relaxare fiscală impuse de guvernul Ponta. Şeful statului a întors ulterior în Parlament acele măsuri, votate de aleşi.

“Când vrea ambasadorul Germaniei Werner, Werner Iohannis execută, aşa cum a executat Schweighoffer, aşa cum s-au pus preş în faţa ambasadorului Olandei”, a spus Sebastian Ghiţă. Dovada acestui lucru, spune deputatul Sebastian Ghiţă, stă într-o corespondenţă între ambasada Germaniei şi Guvern, prin care ambasadorul îşi exprima dezacordul privind reducerea de taxe pentru români: “Iohannis, tot un Werner a îndrăznit, la insistenţele Germaniei, să trimită legea înapoi în parlament şi să stopeze taxe şi impozite”.


 

content-image
http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghita-a-facut-anuntul-care-va-zgudui-romania-acuze-grave-la-adresa-lui-iohannis-document_1167863.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Video: Adevarul despre OZN-uri, cei care au dezvaluit aceste lucruri au fost lichidati de catre sistem, din cauza ca au demascat minciunile guvernelor mondiale!

Alerta! Caserole cu carne vandute in hypermarketuri vin la pachet cu o bacterie letala!

Povestea Băiatului transformat în Fetiță, care a redevenit Bărbat și s-a sinucis

Vin in curand vremuri cand nu vor mai aproviziona supermarketurile, cand nu vor mai furniza energie electrica, iar cei care nu si-au pregatit o gradina, un sistem de autonomie totala vor fi distrusi!!!
AGRICULTOR DIN VASLUI, AMENDAT DE POLITISTI PENTRU CA ARE PEPENI “PREA GUSTOSI SI ZEMOSI”! CE I-AU SPUS MILITIENII TE VA LASA FARA CUVINTE

Închide