Secret ținut ascuns de familia regală: Prințesei Diana i s-au recoltat ovule, care au fost folosite prin mamă surogat la concepția unei fiice rezervă despre care William si Harry știu

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un secret teribil, care a fost ținut de Casa Regală, a ieșit la iveală cu doar câteva zile înainte de ziua Prințului Charles  (se stia de mult in cercurile inalte). Prințesa Diana ar fi avut un al treilea copil despre care nimeni nu știa nimic până acum.

Publicația australiană New Ideea scrie că Prințul de Wales și Camilla Parker-Bowles au încercat „cu disperare să țină ascuns secretul Prințesei Diana”. Acesta a ieșit la iveală de curând, după un articol publicat în revista Globe.


Surse apropiate familiei regale ar fi declarat că Regina Elisabeta a II-a i-ar fi cerut Dianei, înainte de căsătoria cu Charles din 1981 să efectueze un control ginecologic, pentru a se asigura că este fertilă.

Atunci, prințesei Diana i s-ar fi recoltat ovule care ulterior au fost folosite pentru fertilizare.


Povestea spune că unul dintre medici s-ar fi folosit de un ovul și, cu ajutorul unei mame-surogat a obținut un copil de rezerva, lucru despre care stia si printesa si cazuse in depresie.

Astfel, prințesa Diana ar avea un al treilea copil, o fată pe nume Sarah, care este mai mare decât prințul William cu câteva luni.

Aceleași surse susțin că Sarah trăiește în New York, iar Harry și William ar ști despre existența ei.

https://evz.ro/casa-regala-fiica-ascunsa.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...