Șeful Comisiei de Vaccinare din Germania nu și-ar imuniza copilul cu serul aprobat de EMA

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Șeful Comisiei Permanente de Vaccinare din Germania – STIKO, Thomas Mertens, a declarat joi că nu și-ar vaccina în prezent copilul de șapte ani pentru că „nu există date” privind toleranța vaccinului la grupul de copii de la 5 la 11 ani, informează SWR.

„Nu mi-aș vaccina copilul împotriva Covid-19, nu există nici date sau studii de autorizare privind compatibilitatea vaccinului în categoria 5-11 ani. Nu putem ști nimic, pe moment, privind eventualele daune pe termen lung”, a afirmat Mertens în cadrul unui podcast la Frankfurter Allgemeine Zeitung.


„Tocmai pentru că infecțiile cu coronavirus la copii sunt de obicei inofensive, trebuie să fim cu atât mai siguri că vaccinarea este bine tolerată pe termen lung. STIKO are în vedere acum acest aspect”, continuă Mertens.

Declarațiile lui Mertens au creat discuții, având în vedere că STIKO se pregătește să facă o recomandare privind vaccinarea copiilor sub 12 ani, în jurul datei de 13 decembrie, după ce vaccinul Pfizer-BioNTech pentru copii între 5 și 11 ani a fost aprobat de către Agenția Europeană a Medicamentului ( EMA).


 „Cu siguranță va fi gata înainte ca vaccinul pentru copii să fie disponibil în Germania”, a declarat Mertens referindu-se la recomandare.

Există de multă vreme indicii că inițial Stiko ar putea recomanda vaccinarea doar copiilor cu anumite boli. În cazul celor între 12 și 17 ani, vaccinarea a fost extinsă pentru a include toate grupurile.

Totuși, acest lucru nu ar însemna că vaccinarea nu este posibilă la sfatul medicului sau dacă tutorele dorește vaccinarea acceptând riscurile, a subliniat Societatea Germană de Medicină a Copilului și Adolescentului săptămâna trecută.

Datele de siguranță privind vaccinul pentru copii nu sunt destul de suficiente, a spus Markus Terhardt, membru Stiko. „Nu se știe nimic despre riscul de inflamație a mușchilor inimii. Pentru lămurirea răspunsului trebuie așteptat până în ianuarie sau februarie, când vor sosi date din SUA, unde copiii de această vârstă sunt deja vaccinați împotriva Covid-19 în număr mare”.

Șeful Comisiei de Vaccinare din Germania nu și-ar imuniza copilul cu serul aprobat de EMA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Misterele morţii celor mai mari zece scriitori români: ce i-a adus, de fapt, sfârşitul lui Eminescu. Sadoveanu, asasinat de un mason?

Sfârşitul celor mai importanţi scriitori români a dat naştere la multe speculaţii, la fel ca şi comentariile făcute în jurul...

Nanobotii – robotii inteligenti, mai mici decat grosimea unui fir de par pentru cei care radeau ca se pot baga cipuri in vaccin

  Articol preluat de pe site ul PROTV in timp ce radeau de informatia ca s-ar putea baga cipuri in...

Religia nu mai este obligatorie în şcoală. Va fi înlocuită cu EDUCAȚIE SEXUALĂ

Distrugerea Romaniei isi urmeaza cursul pana in cele mai mici detalii. Baza principala a Uniunii Europene consta in eliminarea traditiilor si introducere unora...

Louis Pasteur si Edward Jenner – „parintii vaccinurilor” finantati de familia Rothschild

În această lucrare este vorba despre triumful dogmei vaccinării, adică despre credinţa în principiile nedemonstrate ştiinţific ale imunologiei şi ridicate...

Închide