Senator american ce promova vaccinarea cu vaccin anti-gripal, se vaccineaza, se imbolnaveste si moare la varsta de 47 de ani. Mass media “se face ca ploua”

Distribuie!by Mai sus, promovand pe Twitter vaccinarea anti-gripala, nu cu multa vreme inainte de a muri: Senator american ce promoveaza vaccinarea cu vaccine anti-gripal, se vaccineaza, se imbolnaveste si moare la varsta de 47 de ani, mass media “se face ca ploua” Vaccinul anti-gripal a omorat un senator pro-vaccin, chiar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai sus, promovand pe Twitter vaccinarea anti-gripala, nu cu multa vreme inainte de a muri:

Senator american ce promoveaza vaccinarea cu vaccine anti-gripal, se vaccineaza, se imbolnaveste si moare la varsta de 47 de ani, mass media “se face ca ploua”


Vaccinul anti-gripal a omorat un senator pro-vaccin, chiar daca el si-a dat seama ca simptomele sunt provocate de vaccinul primit. Avea 47 de ani. Toata mass media a evitat sa faca legatura evidenta cu vaccinul, insa daca ar fi avut gripa sau pojar, ar fi utilizat stirea in favoarea vaccinarii in masa.

O alta victima a propagandei pro-vaccinare, senator Jose R. Peralta, “odihneasca-se in pace”!

NYTimes : In concordanta cu cele spuse de purtatorul sau de cuvant (al senatorului), Chris Sosa: “doar ce a crezut ca avea simptome legate de vaccinul anti-gripal ce tocmai il facuse”.

A murit miercuri 21 noiembrie 2018.

Mass media vorbeste de soc septic, evitand sa faca legatura evidenta cu vaccinul anti-gripal ce i-a provocat moartea.

Daca ar fi avut gripa, ziarele ar fi gasit gripa vinovata, dar dupa ce un vaccin te imbolnaveste, toata lumea e dresata sa se comporte ca si cum asa ceva este imposibil.
https://ortodoxinfo.ro/2018/11/27/senator-american-ce-promova-vaccinarea-cu-vaccin-anti-gripal-se-vaccineaza-se-imbolnaveste-si-moare-la-varsta-de-47-de-ani-mass-media-se-face-ca-ploua/?fbclid=IwAR0d5Kwjm3h6xT2q9e6vzGTfmBVQ85BWVTLU_AVzqR5waa2nvkDPDbbZ7lg
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite