Senator român: BRÂNZA ROMÂNEASCĂ trebuie terminată ca să se VÂNDĂ BRÂNZA din OLANDA!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sunt mari interese financiare la mijloc! Nu doar din România, și de la Bruxelles. Sunt interese ca România să fie menținută o colonie, să fim piață de desfacere și să cumpărăm mizeriile lor, spune senatoarea Cristiana Anghel.

Să bem lapte din plastic, să mâncăm brânză din plastic, să ne îmbolnăvim copiii. Se urmărește lichidarea producătorilor români, scoaterea lor de pe piață. Au încercat să termine brânza românească și imediat după ce ne-au dat lovitură după lovitură au făcut reclamă la brânza din Olanda. Adică, brânza românească trebuie terminată ca să se vândă brânza din Olanda, declară Cristiana Anghel, pentru Viața Satului,TVR1.


Politicianul face referire la ce s-a întâmplat cu alertele generate pe Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente și Furaje (SRAAF) unde Italia a notificat că brânza românească din lapte de oaie este infestată cu bacteria E.coli. După câteva zile, alerta a fost corectată, italienii au recunoscut că au greșit și au notificat că este infestată brânza românească din lapte de vacă. Fără să precizeze despre ce brand este vorba, italienii au aruncat pata pe toată brânza fabricată în țara noastră.

CITEȘTE AICI DETALIILE SCANDALULUI!


Senatoarea Cristiana Anghel, este singurul parlamentar român care a coborât între fermierii furioși care au protestat pe 23 martie în fața Palatului Parlamentului și apoi în Piația Victoriei, în fața Guvernului. Este a doua oară când Cristiana Anghel se duce în mijlocul agricultorilor nemulțumiți. Prima oară, a făcut-o în decembrie 2015 la protestul violent al oierilor. Exemplul ei a fost urmat atunci și de Nini Săpunaru, președintele Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților.

Senatoarea mai spune că are senzația pe care o au și agricultorii, că se urmărește distrugerea a tot ceea ce este românesc.

http://www.agroinfo.ro/economic/senator-roman-branza-romaneasca-trebuie-terminata-ca-sa-se-vanda-branza-din-olanda

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...