SFÂŞIAT DE DURERE pentru că sistemul sanitar din ROMÂNIA i-a UCIS copilul, un TATĂ face o RADIOGRAFIE LUCIDĂ a GENOCIDULUI împotriva românilor. „Indivizi cu MENTALITATE de ASASINI conduc sistemul sanitar”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Înainte de a fi deranjați de această temă am însă o rugăminte către dvs : întrebați-i pe acești experți cine și unde verifică in această țară compoziția și siguranța (contaminat versus necontaminat) vaccinurilor importate integral și injectate în organismul copiilor noștri.

Iar dacă experții vă vor comunica că această verificare se face de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), atunci să stiți că sunteți mințiti în mod grotesc.


Sunteți mințiți la fel de grotesc cum am fost mințiți (de către un fost consilier al unui fost ministru al Sănătății) toți cei care am participat recent la o conferință organizată de către Ministerul Sănătății pe tema vaccinării.

Acest fost consilier (care ne-a mințit fără nici o reținere afirmând că în România ANMDM verifică ”lot cu lot” vaccinurile injectate copiilor noștri) continuă să ceară în mod public instaurarea unei dictaturi medicale și vaccinarea cu forța a copiilor chiar dacă nimeni nu verifică aceste vaccinuri în România (tot așa cum nimeni nu a verificat in această țară dezinfectanții utilizați in spitale) și nici nu garantează nimeni (nici măcar companiile farmaceutice care le produc) pentru siguranța lor.


Conform unui răspuns oficial oferit la o solicitare a APC România, ANMDM a confirmat că ei nu testează și nu verifică vaccinurile importate și ulterior injectate în organismul copiilor noștri.

Eu nu vă spun să nu vă vaccinati copiii sau sa-i vaccinati, eu vă rog doar să nu uitați niciodată că această decizie este și trebuie să ramână a fiecărui părinte, fără să existe nici un fel de presiuni sau amenințări halucinante precum amenințarea cu interzicerea accesului la educație pentru un copil nevaccinat, decăderea din drepturile părintești pentru cei care nu mai au în mod argumentat încredere în siguranța actualelor vaccinuri și răpirea copiilor lor din mijlocul familiei (preluarea copiilor de către așa zisa Protecție a Copilului), urmată de trimiterea lor într-un orfelinat sau darea lor în adopție în urma unei posibile hotarâri judecătorești în acest sens [4].

Ce fel de mentalitate au cei care își permit ca, din diverse funcții publice, să emită amenințări demne de criminalul regim nazist din secolul trecut?

Cum este cu putință ca ei să mai rămână în funcții după ce au reușit, prin halucinantele lor declarații publice, să distrugă și mai mult încrederea populației în cei care pretind că au grijă de sănătatea noastră și nu de sănătatea financiară a diverse companii din domeniul farmaceutic?

Chiar nu conștientizează nimeni din sferele puterii că asemenea declarații și amenințări halucinante distrug orice urmă de încredere a populației în factorii decizionali din această țară și în recomandările lor?

Chiar nu conștientizează nimeni din sferele puterii că asemenea amenințări imunde delegitimeazăla nivelul mentalității colective, instituțiile din domeniul sănătății și factorii de decizie din România?

Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri să vă informați din cât mai multe surse publice și oficiale cu putință, să discutați cu cât mai mulți părinți care și-au vaccinat/nu și-au vaccinat copiii și să vedeți cum a evoluat în timp starea de sănătate a copiilor vaccinați în comparație cu starea de sănătate a copiilor nevaccinați. Adresați-le medicilor și imunologilor întrebările dvs și, după ce veți primi/nu veți primi răspunsuri argumentate și lipsite de elemente propagandistice la întrebările dvs, luati în mod liber decizia pe care o veți considera ca fiind cea mai buna pentru copilul/copiii dvs.

Aberația legislativă (vaccinarea copiilor cu forța sub amenințarea unor represalii demne de criminalul regim nazist al secolului trecut) cu care ne amenință Ministerul Sănătății, mai ales într-o ”țară de mâna a zecea”[5] în care realitatea ne demonstrează că suntem supuși unui genocid silențios, nu poate și nu trebuie să fie cu putință.

Va rog, informati-vă și decideți în mod liber fără să permiteți nimănui să vă amenințe pentru a vă influența în luarea acestei decizii! Aveti dreptul (NU obligația) de a vă vaccina sau a nu vă vaccina copiii, iar această decizie liberă este și trebuie să ramână doar a dvs!

De câte alte dovezi ale genocidului la care suntem supuși în această țară avem nevoie pentru a înțelege că nu mai putem avea o încredere oarbă în ”experții” și în factorii decizionali care ne spun ”dormiți liniștiți, noi veghem” sau care ne spun că „in momentul în care se ia o decizie de către o autoritate de sănătate publică, aia trebuie executată şi nu comentată”? [6]

Majoritatea covârșitoare dintre noi am avut încredere în autoritățile de sănătate publică până în prezent, am avut încredere în profesionalismul lor și, în virtutea acestei încrederi, le-am executat ”ordinele”.

Dar acum, puși în fața realității, descoperim cu groază că aceste autorități de sănătate publică au fost ani și ani de zile complici la genocidul la care suntem supuși cu toții.

Descoperim cu groază că cel puțin o parte dintre deciziile luate de aceste autorități, decizii pe care noi ”ar trebui să nu le comentăm”, au fost luate doar pe baza unor documente scriptice fără să verifice nimeni veridicitatea informatiilor trecute pe hârtie și fără sa-i pese nimănui că produsele utilizate în spitale pot fi puternic diluate și, drept urmare, pot să ucidă în mod indirect.

Iar aceste produse puternic diluate (în acest caz dezinfectanții) care au fost utilizate în spitale cu deplinul acord al autorităților de sănătate publică din România au ucis, în mod indirect, chiar și mari profesioniști din domeniul medical. [7]

Descoperim cu groază și, unii dintre noi, cu o cumplită deznădejde, că ne-au murit cu zile cei dragi deoarece autoritățile de sănătate publică și-au bătut joc de încrederea pe care le-am acordat-o și, într-un dispreț terifiant față de viața noastră, au fost complici la genocidul la care suntem supuși cu toții de atâția ani!

În România realitatea ne demonstrează că nimeni nu ne mai apără sănătatea și viața noastră și a copiilor noștri. În România ”se spală pe mâini” toți factorii decizionali și toate structurile de informații plătite de noi toți pentru a ne apăra, nimeni nu își asumă nici un fel de răspundere și nici nu plătește nimeni pentru miile/zecile de mii de copii și adulti morți cu zile în spitalele din România cel puțin în ultimii 10 ani!

Cu toate acestea există în această țară (supusă, după cum ne demonstrează realitatea, unui silențios și cu atât mai periculos genocid) indivizi care, din diversefuncții de conducere, ne amenință că vor injecta cu forța, în organismul copiilor noștri, produse biologice (vaccinuri) pe care nu le verifică nimeni în România și pentru a căror siguranță nici măcar companiile farmaceutice care le produc nu vor să garanteze în scris.

Există în această țară indivizi care, după cum ni s-a demonstrat deja, nu dau nici măcar o ceapă degerată pe viața și pe sănătatea noastră și a copiilor noștri. Există indivizi capabili să sacrifice sănătatea și viața unui întreg popor doar pentru a-și atinge ei anumite obiective pecuniare și profesionale de ordin personal.

Iar acești indivizi, care au gestionat și continuă să gestioneze silențiosul genocid al cetățenilor României, în loc să fie tratați așa cum ar fi normal (ei reprezentând reale vulnerabilități și pericole la adresa securității naționale) sunt lăsați să ne conducă din diverse funcții, sunt lăsați să facă ”politici de sănătate publică”, sunt lăsați să ia decizii care ne ucid cu zile și li se permite chiar să ne amenințe cu instaurarea dictaturii medicale.

Până când vom mai accepta așa ceva? Trebuie să ne moară cu zile cineva drag, trebuie să trecem prin iadul și durerea pierderii propriului copil pentru a înțelege și noi, într-un final, ceea ce ne-a spus încă din anul 2009 dl prof. dr. Petru Calistru de la Institutul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Capitala?

Tot sistemul sanitar mondial nu mai este pus în slujba individului, ci a producătorilor de medicamente și echipamente medicale. Nu mai există grija față de individ, ci doar de stimulare a consumului”. [8]

Iar aceasta nu este „teoria constipației”, este doar constatarea extrem de amară și dureroasă a unui profesionist din domeniul sănătății [9] pe care nu poate să-l catalogheze nimeni ca fiind „fără pregătire medicală și fără expertiză în acest domeniu”.

Suntem obligați de realitatea în care trăim să utilizăm toate căile legale posibile și imposibile pentru a contribui cât mai mulți dintre noi la stoparea genocidului din această țară și totodată suntem obligați să le reamintim permanent celor care pretind că ne conduc un adevăr elementar : încrederea se câștigă și nu se impune cu forța!

Cu forța se impune doar dictatura, iar poporul român a plătit deja cu mult prea multe vieți nevinovate dictaturile prin care am trecut de-a lungul timpului.

Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri să nu acceptați niciodată instaurarea unei dictaturi medicale în România!

Cu durere, dar și cu speranță,

Stoian George-Daniel

Un tată a cărui fetiță a plătit cu viața pentru dezastrul uman și material care există de ani de zile în sistemul de sănătate din România.


http://evz.ro/scrisoarea-tulburatoare-a-unui-tata.html?&page=1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...