SINDROMUL DETROIT / Un apartament în Rm. Vâlcea va costa sub 10.000 de euro

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
blocuri ostroveni

Cei care urmăresc cu atenţie evoluţia economiei mondiale ştiu că în următoarele luni va avea loc o nouă criză de proporţii, care o va ridiculiza pe cea din 2008. România nu va fi ferită de efectele catastrofale ale acesteia. Suprapusă pe situaţia internă, noua criză mondială va fi catastrofală.

În acest moment, situaţia economică a românilor este mai fragilă ca oricând. Milioane de oameni sunt supraîndatoraţi, riscând să nu-şi mai poată plăti ratele către bănci. Deja, mulţi dintre ei se află în executare silită, însă acesta nu este decât începutul. O eventuală intrare în vigoare a legii dării în plată va conduce la o situaţie fără precedent în România. Băncile se vor trezi peste noapte cu zeci sau poate chiar sute de mii de locuinţe, pentru care românii nu vor mai putea să-şi achite creditele. În mai puţin de un an, preţurile apartamentelor şi caselor vor scădea dramatic şi nu ar fi exclus să se ajungă la situaţia care a lovit America în urmă cu 8 ani. În Detroit, spre exemplu, o casă ajunsese să coste 100 de dolari, mii de asemenea locuinţe stând cu lunile la vânzare pe site-urile de profil ale agenţiilor imobiliare.


Oraşele precum Râmnicu Vâlcea vor fi cele mai lovite. Fără putere econonomică, fără locuri de muncă, cu o clasă politică incapabilă să asigure dezvoltarea zonei, Râmnicu Vâlcea va primi drept în faţă loviturile. Deja, preţurile apartamentelor se află la un minim istoric, însă asta este nimic faţă de ce s-ar putea întâmpla în următorii doi ani. Un apartament care acum se vinde pentru 40.000 de euro ar putea costa sub 10.000 de euro. Oferta imobiliară va depăşi cu mult cererea iar asta se va reflecta direct în preţuri. Cine va mai dori să locuiască într-un oraş fără locuri de muncă?

Chiar dacă pare o imagine apocaliptică, nu ar trebui să ne mirăm dacă se va ajunge aici. Criza creditelor este pe cale să lovească România iar cele mai afectate vor fi oraşele mici şi medii, care nu dispun de suficiente mijloace de apărare.


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...