Slovacia va accepta doar IMIGRANȚI CREȘTINI din Siria: Noi nu avem moschei! Președintele slovac, atac la UE:Nu noi am bombardat Libia!

Distribuie!

Un oficial slovac a anunțat că țara sa nu va accepta decât imigranți creștini dn Siria în cadrul programului UE de relocare a imigranților.
Purtătorul de cuvânt al ministrului slovac de Interne, Ivan Metik, a declarat pentru BBC că imigranții musulmani nu vor fi acceptați, pe motiv că ”că nu s-ar simți ca acasă”, relatează ibtimes.com. El a adăugat că imigranții musulmani ar trebui să evite să vină în Slovacia pentru că, spune acesta, le va fi foarte greu să se integreze în rândul populației majoritar creștine.
”Putem primi 800 de musulmani, dar nu avem nicio moschee în Slovacia. Deci, cum se vor putea integra musulmanii dacă nu se vor simți ca acasă?”, a spus oficialul slovac.
Slovacia urmează să primească 200 de persoane din taberele din Turcia, Italia și Grecia în cadrul planului UE de a redistribui 40.000 de noi imigranți.
O poziție extrem de dură la adresa planului UE a avut recent și președintele slovac, Robert Fico. Acesta s-a plâns că țara sa este obligată acum să accepte responsabilități pentru probleme pe care nu ea le-a creat.”Am o singură întrebare:Cine a bombardat Libia?Cine a creat probleme în Africa? Slovacia? În niciun caz”, a spus Fico pentru Wall Street Journal.
Agenția ONU pentru Refugiați a (UNHCR) a cerut țărilor să manifeste deschidere pentru noii veniți. Metik a negat însă că decizia Slovaciei ar fi discriminatorie și a explicat ca este destinată să asigure coeziunea comunității.
Numarul de imigranți la frontierele UE a crescut în ultimele luni, atingând un nivel record de 107.500 în luna iulie. Cei mai mulți sunt sirieni, afgani, și africani din regiunile sub-sahariene care fug de război sau săracie.
SURSA:
http://www.activenews.ro/externe/Slovacia-va-accepta-doar-IMIGRANTI-CRESTINI-din-Siria-Noi-nu-avem-moschei-Presedintele-slovac-atac-la-UE-Nu-noi-am-bombardat-Libia-124017

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
De ce Noua Ordine Mondiala se opune doar crestinismului, dintre toate religiile? De ce satanismul este doar impotriva lui Iisus?

                Pentru ca doar crestinismul si Iisus sunt adevarati, restul sunt religii demonice...

O macara s-a prabusit peste Moscheea de la Mecca. Cel putin 65 de morti si 80 de raniti

Cel putin 65 de persoane au fost ucise si 80 ranite dupa ce o macara de mari dimensiuni s-a prabusit...

Bancherul olandez RONALD BERNARD a făcut DEZVĂLUIRI șocante despre ILLUMINATI la începutul acestui an: SACRIFICII DE COPII, PRACTICI OCULTE, COLAPSUL ECONOMIILOR NAȚIONALE, FALIMENTAREA COMPANIILOR. A fost găsit mort în Florida, SUA, în condiții stranii acum câteva zile …

Ronald Bernard, bancherul olandez de elită care a demascat industria financiară Illuminati într-o serie de interviuri TV, a fost găsit...

Dezvăluiri incendiare din interiorul Serviciului de Informații Externe

De vreo zece zile, Serviciul de Informaţii Externe este zguduit de dezvăluirile colonelului în rezervă Cornel Nemetzi,  fost şef al...

Închide