Socant! Ambulanta fantoma care rapeste copii in Buzau pentru organe

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oamenii spun ca au vazut cum autoritatile au luat cadavrele a doi copii.


Iar cei de la comisarul.ro, in orasul Buzau este in haos iata si de ce: In ultimele zile autoritatile locale au gasit copii rapiti care erau fara organe.

Iar  sateni dintr-o comuna apropiata de orasul Buzau spun ca au fost martorii unor scene terifiante. Localnicii spun ca ca au vazut intr-o noaptea langa podului Maracineni, masini de politie care au gasit cadavrele a doi copii, ce au fost prinsi si lasati fara organe.


Dar cu toate acestea, politia spune ca aceste incidente nu au avut loc si ca sateni abereaza si ca este vorba doar despre niste zvonuri.

In Romania este anuntat ca anul peste 3.000 de copii is dati disparuti. Insa in rapoartele de la Politia Romane is  300 de cazuri de copii minori disparuti fara urma cu foarte multi ani.


Insa data de 25 mai, este marcată ca fiind Ziua Internationala a Copiilor Disparuti. Aceasta zi este recunoscută in inca 15 tari care is Federatiei Europene pentru Copii Disparuti si Exploatati.

In tara noastra este o mare problema cu disparitiile de copii. Ciudat este faptul ca de două zile, Buzaul cuprins de  aceasta isterie, ciudat e ca niciun oficial al Politiei Romane nu a facut nici o declaratie oficiala.

Iar in acest moment, orasul Buzau este impartit in doua tabere, cei care cred in rapirea  acestor copiilor si traficul de organe si cei care spun ca aceasta este doar o poveste  si este doar pentru a speria copiii sa nu iasa seara din casa pe afara.

Dar potrivit stirileprotv.ro, nu este pentru prima data cand o astfel de poveste circula într-un mare oras al Romaniei. Insa in anul 2007, mai multi sateni din Dambovita si Arges sustin cu tarie ca chiar au vazut aceasta ambulanta numita si ambulanta fantoma care mergea pe ulitele satului si rapea copii pentru a le preleva organele.

Desi  autoritatile locale sustin ca aceste povestiri sunt doar niste aberatii spuse de sateni ca sa ii sperie pe copii.

Iar conform sursei, toate aceste povesti nu pot fi dovedite cu dovezi clare. Insa aceste legende urbane, ii sperie foarte tare pe parinti  cat si pe copii si ii pun pe politisti sa piarda timp pretios pentru a cauta o asa zisa „ambulanta fantoma„.

Sursa:http://ro.blastingnews.com/societate/2016/01/isterie-in-buzau-copii-rapi-i-i-goli-i-de-organe-00745753.html

http://www.padtv.ro/socant-ambulanta-fantoma-care-rapeste-copii-in-buzau-pentru-organe.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Eurovisionul, Babilonul cel mare promoveaza aparitia anticristului!!!

Ce a insemnat mesajul castigatorului cu numarul 11, Conchita Wurst la Eurovision 2014: Promoveaza inaltarea anticristului, text, simboluri, scenografie, tot,...

Românii fug de orașe și se mută la sate

Dacă în timpul comunismului românii erau forțați să își părăsească gospodăriile de la sate pentru a se muta în orașe și...

Concret, efectiv, rămânem fără pământ în propria țară! VĂ RUGĂM SĂ DAȚI MAI DEPARTE! E un subiect care ne privește pe toți, pe noi și pe cei care vin după noi…

Concret, efectiv, rămânem fără pământ în propria țară! VĂ RUGĂM SĂ DAȚI MAI DEPARTE! E un subiect care ne privește...

CTP: La Ierusalim e fascinant să realizezi că Biblia există. Mă simţeam urmărit de cineva, nu neapărat o fiinţă umană

Cristian Tudor Popescu, unul din cei mai cunoscuţi atei din societatea românească, a făcut câteva declaraţii surprinzătoare pentru cineva care...

Închide