Soldat american in Romania: Tara cacacioasa, murdara, au negri pe bancnote

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai mult, soldatul american spune ca pe bancnotele romanesti sunt poze cu negri.


Un soldat american aflat la una dintre bazele din Romania jigneste tara noastra si pe romani pe Facebook. Damien Maynard a scris pe Facebook ca Romania este o tara murdara si cacacioasa. Mai mult, soldatul american spune ca pe bancnotele romanesti sunt poze cu negri. “Acestia au oameni negri pe bancnotele lor”, mai scrie Maynard, dand ca exemplu o fotografie cu bancnota pe care se afla Aurel Vlaicu. Maynard a publicat pe contul sau si fotografii cu militari romani, arata Flux24.ro. Damien Maynard si-a sters miercuri contul de Facebook dupa ce a fost informat de Ambasada SUA din Bucuresti ca FLUX 24 monitorizeaza subiectul.

Soldatii americani nu sunt aici sa ne apere de inamici. Ei sunt aici, ca in eventualitatea ca s-ar putea trezi romanul si s-ar revolta impotriva presedintelui si a guvernului, impotriva UE sau NATO, armata americana e aici sa ii puna pe romanasi la punct.


11

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava: http://www.informatiata.ro/stire/Soldat-american-in-Romania-Tara-cacacioasa-murdara-au-negri-pe-bancnote-/7539#ixzz3tgLshPsg

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...