SORĂ, IERTATĂ SĂ FIU, DAR NU AI VOIE SĂ TE ÎMBRACI CUM VREI!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Îmi e greu să spun următoarele lucruri, dar nu sunt de la mine din cap, ci vin din Biblie. Sau cel puțin din Biblia mea.

Uitați:


Şi iată că i-a alergat înainte o femeie îmbrăcată ca o curvă şi cu inima şireată. Proverbe 7-10
 
Vreau, de asemenea, ca femeile* să se roage îmbrăcate în chip cuviincios, cu ruşine şi sfială; nu cu împletituri de păr, nici cu aur, nici cu mărgăritare, nici cu haine scumpe,ci* cu fapte bune, cum se cuvine femeilor care spun că sunt evlavioase. 1 Timotei 2:9-10

În care verset te regăsești?

Te regăsești în primul?


Cum? Eu mă îmbrac ca o curvă? Cum îți permiți să mă compari cu o femeie ușoară?

Well, nu o fac eu. Biblia o face. Eu m-am regăsit de multe ori în acel verset. Fetelor, nu vă supărați pe mine, dar de multe ori sau din ce în ce mai mult suntem asemeni fetelor din lume. Parcă ne-am făcut un club de femei ușoare, dar totuși din biserică. Jonglarea asta a noastră e mai rea decât ceea ce e în lume. Sper să mă înșel.

Nu vrea să vorbesc despre fustă până în pământ și batic. Nu azi.

Nu fac pe fariseul și nici nu cred azi în ideea ”Doar interiorul contează.”

E cald, e vară. Cum ne îmbrăcăm?

Păi o pereche de pantaloni de o palmă și un tricou frumos decoltat sau ceva cu umerii goi. Pare cunoscut?

Recent am văzut o tânără cu pantaloni de o palmă stând lângă un băiat. Cred că mi-a crescut tensiunea. Avea niște super picioare, nu zic că nu. Cred că asta e și părerea băiatului care a stat lângă ea.

Draga mea, teoretic vorbind, oricare dintre băieții lângă care stai poate să fie soțul meu. Nu ai nici măcar un drept să te îmbraci în felul în care o faci și să te fâțâi prin fața lui. Nici măcar unul. E soțul meu. E soțul altcuiva. Ție ți-ar plăcea ca după ce ești căsătorită să vină una și să stea lângă soțul tău mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată? Și pe deasupra să fie și din biserică?

Să fim sincere? Chiar îți e cald?

Nu, nu căldura e problema. Căldura e un motiv pentru care renunțăm la materialul pe care îl purtăm în timpul iernii. Acum avem dezlegare.

Da de unde.

Decolteul tău o fi frumos, dar păstrează-l pentru soțul tău. Picioarele tale poate arată super bronzate, dar păstrează-le pentru soțul tău în privat.

Poate e doar în cap la mine. Știu că nu mai sunt mult băieți care recunosc că le este greu să se împotrivească ispitei de acest fel și că noi nu le prea suntem de ajutor, dar până găsesc un băiat care să vorbească deschis despre acest subiect, vă rog să nu dați cu prea multe pietre.

E o modă tare urâtă- fustele din material care se mulează pe corp. Fetelor, sincer, aceste fuste nu spun altceva decât ”Hey! Ai văzut cât de sexy sunt?”. Renunțați la ele. Poate vă permite tata sau soțul, dar asta nu înseamnă că sunt biblice. Mai sunt fustele lărguțe, dar scurte. Degeaba îți acoperă genunchiul când stai jos, dacă în momentul în care pășești mai mai că se văd toate. Hai să ne alegem hainele cu înțelepciune.

Încă ceva. Nunțile nu sunt motive de destrăbălare. Nu purtăm acolo ce zicem că nu avem voie să purtăm în biserică. Nu spun mai multe aici.

Azi am renunțat la a-mi lua două tricouri pentru întâlnirea de tineret. Nu că erau decoltate, dar îmi veneau prea mulat. Avem noi niște tricouri sau bluze prin care linia de la sutien se vede perfect. Să vă povestesc ceva.

Eram în generală. Nu mă îmbrăcam provocator. Nici nu mă prea gândeam la băieți- erau alte vremuri. Stăteam frumos în bancă și mă gândeam la ceva. Un coleg vine și îmi trage bluza la umăr în sus. Mă uit la el cu privirea ”Cum ai îndrăznit să mă atingi?” și cu ton blând îmi zice: ”Se vedea breteaua.” Am lăsat capul jos.

Nu pot să spun ce e în capul băieților și cum e lupta pe care o duc. Dar stau și mă întreb de ce trebuie să facem să le fie mai greu? De ce trebuie să arătăm ca niște ușuratice, când noi am fost chemate să fim feminine? Feminitatea nu stă în cât de scumpe sunt hainele, ci cât de mult este respectat Dumnezeu prin ele.

g

Sursă: pinterest

Credem că nu o să ne căsătorim dacă nu ne scoatem corpul la vânzare?  Dacă un băiat te ia după cât de bine stă o bluză pe tine, te va lăsa pentru cât de super stă o bluză pe alta.

Că tot e vară mergem și la mare sau la ștrand. Nu doar că mergem,dar ne punem niște minunate poze pe Facebook în costum de baie. În capul meu dresul nu e diferit de lenjeria intimă. Sau cel puțin ceea ce se poartă cel mai des pe la noi. Nu vă puneți astfel de poze. Nu vreau să spun, mi-ar plăcea dacă un băiat ar vorbi despre acest subiect, dar doar menționez. De ce să fiți subiectul unor fantezii-nu știu cum să le numesc? De ce?

Mai vreau să zic și de tocuri.(Update- pentru că nu am fost clar înțeleasă. Mă refer la tocurile cu care se defilează la bară, dar defilăm și noi prin biserici. Chiar îmi plac tocurile elegante și frumoase. Oricum- cine vrea să înțeleagă și să primească, înțelege și primește.:) )

În adolescență purtam tocuri. Da din alea mari. Sunt și mai mică de statură și am crezut că așa voi mai crește. De fapt nu acesta e motivul principal.Nu îmi e ușor să spun asta, dar am realizat abia acum privind în urmă și meditând la aceste lucruri. Tocurile te fac să arați mai senzual. Să nu ziceți că nu. Așa e. Ele atrag atenția. Nu vreau să spun mai multe lucruri, deoarece poate citește ceva băiat și unele lucruri trebuie vorbite doar între fete. Voi povesti mai multe pe acest grup. Te invit să te alături: Comoara feminității biblice. 

Te provoc să îți faci curat în garderobă. Aruncă ceea ce atrage atenția asupra corpului tău. Dacă nu ai pe cineva care să îți spună, trimite-mi mie o poză și îți spun cu cea mai mare dragoste. Corpul nostru e templul Duhului Sfânt. Prin el arătăm respect celor din jur. Trebuie să fim de ajutor celor din noi, nu să îi facem să păcătuiască.

Nu am vrut să dau în nimeni. Pur și simplu cred că nu avem voie să ne îmbrăcăm oricum, deoarece nu am fost răscumpărați oricum. Da, Domnul se uită la inimă, dar băiatul din fața ta îți vede trupul, modul în care îl îmbraci. Se vede Dumnezeu prin ținuta ta?

Cu cât stăteam lângă Dumnezeu mai mult, cu atât eram mai atentă la modul în care mă îmbrăcam și mă purtam în fața băieților. De aceea merg pe ideea, spune-mi cum îți este garderoba ca să îți spun cum îți este relația cu Domnul. Da, mai sunt persoane care se îmbracă foarte pios, dar relația le este la pământ, dar de cele mai multe ori felul în care te îmbraci este dictat de interior.

Îmbracă-te în așa fel încât Dumnezeu să fie onorat, băieții de lângă tine protejați și soțul tău binecuvântat! 

Sursa: https://boradoroteea.wordpress.com/2016/07/30/sora-iertata-sa-fiu-dar-nu-ai-voie-sa-te-imbraci-cum-vrei/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...