Sorosistii din SUA vor sa insceneze ca legionarii romani si ortodoxia sunt de vina pentru problemele si turbulentele din America

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Fake News urias si operatiuni sub drapel fals, sunt regizate in SUA datorita faptului ca Trump a facut apel la poporul american sa fie unit, sa nu mai existe lupta intre albi si negri. Atunci organizatiile sorosiste, deranjate deja de ultima piedica inspre indeplinirea planului malefic, fiind biserica ortodoxa si legionarii romani, pentru instaurarea anticristului, s-au gandit sa indrepte vina tuturor relelor si protestelor, regizate tot de ei, catre biserica ortodoxa si catre liderul Legionarilor, pe care oricum l-au interzis deja in Romania, Corneliu Zelea Codreanu, cel omorat prin decret monarhist. Iata cum au facut declaratiile de presa:

 

Matt Heimbach, bărbatul din Indiana care a condus marșul suprematiștilor albi din Charlottesville, în urma căruia trei oameni au murit, sâmbătă, spune că mișcarea lui e inspirată de Corneliu Zelea Codreanu și de Biserica Ortodoxă, scrie Pandurul.


Într-un interviu acordat presei de peste ocean, Matt Heimbach declara: ”Nu mă consider neo-nazist. Cea mai mare sursă de inspirație spirituală a mea e Corneliu Zelea Codreanu și Legiunea Arhanghelului Mihail. Misiunea Legiunii era să salveze sufletele prin revitalizarea Bisericii Ortodoxe Române. Când am vizitat România și am vorbit cu niște bătrâni care își amintesc acele vremuri, nu am văzut în ei naziști, ci creștini ortodocși umili și plini de dragoste care nu s-au dat în lături de a suferi timp de decenii în închisorile comuniste. Legiunea nu a fost o mișcare nazistă, ci una creștină, puternic susținută de Biserica Ortodoxă.”

Heimbach spune că mișcarea lui militează pentru”comunități omogene”. Adică albii să trăiască cu albii și să fie conduși cu albi, pentru că ”doar asta poate detensiona atmosfera de ură rasială”. În același interviu, Heimbach a făcut la părintele Iustin Pârvu, ca unul dintre liderii ideologiei legionare. ”Nu cer tuturor să fie naționaliști”, spune Heimbach, ”cer doar ca viziunea mea de inflență ortodoxă asupra lumii să fie lăsată în pace”.


Heimbach susține că sudul american ar trebui să ”devină ortodox”, pentru că sudiștii au mai multe în comun cu ortodoxia decât cu catolicismul.

O femeie a fost ucisă și 19 persoane au fost rănite când o mașină a intrat într-un grup de contraprotestatari la un miting al naționaliștilor albi. Autoritățile l-au identificat pe șoferul mașinii în persoana lui James Alex Fields Jr, din Ohio. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost pus sub acuzare pentru omor calificat.

Articol publicat de către: flux24.ro

Au apărut Legionari printre tinerii americani. Era și timpul!…

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...