Spagile care se dau ca supermarketurile sa ia marfa din strainatate, fara acte| INCREDIBIL!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre taxele ”neoficiale” ce se percep pentru a intra cu producția în hipermarketuri se vorbește foarte mult, însă, până acum, nici un oficial nu a ieșit public să tragă un semnal de alarmă privind acest fenomen. Este, de altfel, și unul dintre motivele pentru care încă, la rafturi, nu prea vedem produse românești, întrucât fermierii nu își permit să satisfacă pretențiile celor care gestionează relațiile cu furnizorii, angajați ai marilor rețele comerciale care primesc ”atenții” grase de la cei care aduc legume sau fructe de import.

În premieră, ministrul agriculturii Achim Irimescu a vorbit săptămâna aceasta despre cum funcționează sistemul prin care marile magazine ajung să fie aprovizionate mai ales cu marfă din import, în detrimentul celei autohtone.


”Nu vă spun ce reacții am primit pe vremea când eram secretar de stat, în 2012,  și am cerut să se efectueze control la produsele aduse din Turcia. Atunci am găsit camioane cu grapefruit cu nivel de pesticide peste limita admisă. Era normal să facem aceste controale dar, repet, nu pot să vă spun câte reacții negative am avut la vremea respectivă. O altă informație pe care am primit-o atunci a fost că din 26 de tone de tomate venite din Turcia doar 20 au intrat cu acte iar restul au fost livrate directorului de achiziții, fără acte!„, a declarat ministrul agriculturii la Comisia de specialitate din Camera Deputaților.

Achim Irimescu a subliniat că un control riguros al actelor de proveniență a mărfii este necesar astfel încât alimentele care ajung pe mesele românilor să fie sigure.


”În aduc aminte alt caz, petrecut acum ceva timp când în România a intrat un camion cu carne de porc din Danemarca iar la control șoferul a fugit. De ce oare? Și pe cine să mai tragi la răspundere, deci nu controlăm măcar la documente nu mai zic la calitate. Nu ne facem din păcate datoria în ceea ce privesc aceste controale și aici mă refer de la vameși, veterinari și toate celelalte organe de control care au în portofoliu acest responsabilități”, a mai spus ministrul.

 

http://agrointel.ro/49998/cat-se-da-comision-pentru-a-intra-cu-legumele-in-supermarket-din-26-de-tone-de-tomate-venite-din-turcia-sase-au-fost-livrate-directorului-de-achizitii-fara-acte/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
O fată din Scoția a rămas în scaunul cu rotile după Vaccinarea cu Vaccinul HVP. “În câteva luni după vaccin am simțit dureri și atrofieri ale mușchilor și am rămas în scaunul cu rotile”

MARIANA OPREA (TE DY), SUPRAVIEŢUITOARE COLECTIV: REÎNVĂŢ, DE 5 LUNI, APROAPE TOT

RĂZBOI CLIMATIC?! ŞEFUL METEOROLOGILOR: Dacă te uiţi la HĂRŢILE pe IULIE şi AUGUST, te apucă FRICA!

Un general american detasat in Moldova s-a convertit la ortodoxie| Sustine ca Maica Domnului i-a vorbit

Despre prostia numita: “Vrem spitale nu catedrale” si prostii care propaga sloganuri Sorosiste

Închide