Specialisti: o megamoschee in Romania ar atrage valuri, valuri de islamisti din toate partile, iar atentatele nu ar lipsi exact ca in Londra si Paris

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deocamdata Romania nu este interesanta inca pentru refugiatii musulmani deoarece acestia au nevoie de spatii de rugaciune, motiv pentru care atat Iohannis cat si Ponta au impins foarte tare agenda construirii unei megamoschei in Romania. Conform specialistilor, o astfel de constructie ar atrage valuri, valuri de islamisti in  tara noastra, iar atentatele nu ar lipsi exact ca in Londra si Paris.

 

Comisia Europeana a anuntat, marti, ca Romania trebuie sa mai primeasca 3.546 de refugiati, potrivit planului comun de relocare aprobat de blocul comunitar si care are un caracter de obligatie legala, potrivit unui raport prezentat pe site-ul institutiei europene.

Raportul Comisiei Europene arata ca Romania a primit, pana la 9 iunie 2017, 45 de imigranti din Italia si 589 de imigranti din Grecia.


Potrivit cotelor obligatorii de imigranti stabilite in septembrie 2015 pentru fiecare stat membru, Romania trebuie sa integreze in total 4.180 de refugiati (1.608 in Italia si 2.572 in Grecia).

Comisia Europeana a mai anuntat ca Romania a semnat documente de planificare, potrivit carora numarul relocarilor trebuie sa ajunga la 3.000 in lunile iulie, august si septembrie.


Totodata, in baza Acordului intre Uniunea Europeana si Turcia, Romania a integrat 11 cetateni sirieni.

Toate statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa primeasca 98.255 de refugiati, dar au relocat pana in prezent doar 20.869 de persoane.

Marti, Comisia Europeana a lansat procedurile de infringement impotriva Cehiei, Ungariei si Poloniei, pentru faptul ca nu au acceptat refugiati in cadrul planului comun de relocare a acestora.

Comisarul european Dimitris Avramopoulos, responsabil cu migratia, a precizat ca institutia a transmis o nota oficiala catre cele trei tari vizate. Procedura de infringement urmeaza etape foarte precise, iar statul vizat va fi deferit Curtii Europene de Justitie (CEJ), cu sediul la Luxemburg, care are posibilitatea sa decida sanctiuni.

http://www.ziare.com/invazie-imigranti/romania/cati-refugiati-trebuie-sa-mai-primeasca-romania-potrivit-planului-suntem-departe-de-tinta-1469513

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...