Spiegel îl desființează pe Klaus Iohannis: Un diletant

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Revista Spiegel scrie că exercitarea mandatului președintelui Klaus Iohannis este un dezastru. 

Spiegel descrie conflictul cu Laszlo Tokes ca o gafă a președintelui Klaus Iohannis. Revista amintește că „pentru lupta împotriva dictaturii comuniste și rolul său în revoluția din 1989, Laszlo Tokes a fost decorat în 2009 cu Ordinul Steaua României, cea mai importantă decorație a statului român. La începutul lui martie, ordinul a fost revocat de președintele Klaus Iohannis, el însuși membru al unei minorități și autodeclarat anticomnist, deși nu are niciun trecut eroic”, scrie euractiv.ro.


Spiegel continuă prin a puncta că „motivarea președintelui este halucinantă: Tokes nu ar recunoaște România ca stat și Constituția ei. Detalii? Nici urmă. Iohannis și-a bazat decizia exclusiv pe recomandarea ‘comitetului de onoare'”.

Revista mai punctează că în prezent „mai tot ce se vorbește despre Iohannis se referă la decizii negândite sau prea puțin gândite. Mulți alegători sunt dezamăgiți, comentatorii îi reproșează o președinție diletantă și tăcerea prelungită. Aceasta a devenit marca prezidențială: tăcerea atunci când vocea sa de șef de stat este necesară în chestiuni de politică internă, afaceri de corupție sau legi controversate. Dacă ia poziție, atunci mai degrabă postează un mesaj scurt pe Facebook. Când semnează legi pare că nu le citește cu atenție. În decembrie anul trecut semna o lege care instaura pensii speciale pentru parlamentari și înalți funcționari. La scurt timp, legea a fost declarată neconstituțională. Penibil pentru Iohannis. Periodic, Iohannis îndeamnă la lupta anticorupție și transparență cu o serie de platitudini. Dar când jurnaliștii de investigație de la Rise Project au dezvăluit inadvertențe în declarația sa de avere, președinția nu a reacționat decât cu o scurtă dezmințire”.  – See more at: http://www.dcnews.ro/spiegel-il-desfiinteaza-pe-klaus-iohannis-un-diletant_499819.html#sthash.RM8Ewc99.dpuf


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...