Spitalul din Londra declara ca Patriciu nici n-a fost acolo!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deci dupa ce nu se stie sigur cauza mortii, acum nu se stie nici locul? J

Spitalul Royal Fre din Londra, în care se spunea că a decedat Patriciu, susţine că afaceristul român nu a fost internat acolo în ultimul an

http://www.evz.ro/spitalul-in-care-se-spune-ca-a-decedat-dinu-patriciu-sustine-ca-miliardarul-nu-a-fost-internat-acolo-in-ultimul-an.html


O multime de balbe despre moartea lui Patriciu:

  • Ba ca a murit de cancer la ficat (desi isi facuse un transplant reusit in urma cu doi ani).
  • Ba ca a murit de o infectie pulmonara, din cauza transplantului de ficat (desi, ce infectie e aia care te tine doi ani?)
  • Ba ca a murit de prea mult tutun

Si toate petardele astea, lansate fara nici un autor: “se zice”. Pai cine zice, ba? Orice jurnalist incepator, cand aude o informatie, stie macar sa puna intrebarea asta de baza: CINE? Care “familie”? Nevasta? Amanta? Mama vitrega? Copilul handicapat mintal? Prietenul martian? Premierul Marii Britanii?


Cine a lansat toate informatiile astea despre Patriciu si cine a decis sa fie “incinerat”? si unde? Ca, uite, eu sunt in Londra si poate vreau sa-mi iau ramas bun de la marele escroc, care a furat 4 miliarde de euro de la poporul roman.

  • Nu e ciudat ca jurnalisti cu experienta se poarta ca niste feisbuci somere si lanseaza informatii fara sursa? Si asta, tocmai despre un ditamai miliardarul, care a bagat bani gramada in presa si a fost proprietarul ziarului Adevarul?
  • Nu e ciudat ca toate informatiile vin printr-un jurnalist de casa al lui Patriciu, Rares Bogdan, pe care-l putem banui de orice, numai de corectitudine nu?
  • Nu e ciudat ca institutiile Statului roman nu zic nimic si nu misca in front, desi tocmai il chemasera sa dea explicatii despre manipularea pietei de capital, in cazul vanzarii Petromidia (ocazie cu care multi politruci, din toate partidele, s-au imbogatit, pentru ca stiau dinainte despre vanzare)?


Bai, popor roman: Patriciu ti-a furat o RAFINARIE!

A luat-o gratis si a vandut-o cu 4 miliarde de euro. Ajutat de premierul Victor Ponta, care a STERS pur si simplu datoria de o jumatate de miliard, pe care cumparatorul trebuia s-o plateasca. Asta, dupa ce i-a tinut la Rompetrol, pe salarii de mii de euro, ani de zile, pe toti cacanarii din PNL.

Iar acum, in loc de bani, ti se da un certificat de deces. De fapt nici macar ala! Ca n-a vazut nimeni nici un certificat, nimic!

Si tu ce faci bai, poporule? Inghiti tot ce ti se serveste, te stergi frumos la gura si mai ceri o portie?

 

http://capitalismpepaine.com/2014/08/27/spitalul-din-londra-declara-ca-patriciu-nici-n-a-fost-acolo/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Șeful Raiffeisen protestează, artiștii reacționează. Paul Hitter și Florin Chilian și-au închis conturile la banca austriacă: Băncile străine să NU se amestece în politica națională!

Prezența șefului Raiffeisen Bank la protestele din Piața Victoriei, olandezul Steven van Groningen, comentată pe rețelele de socializare in ultimele...

Dupa noua lege un om va trebui sa aduca de acasa 190 de lei pentru ca firma la care lucreaza sa poata achita cei 665 lei catre bugetul de stat

Așa arată fluturașul de salariu al unei persoane care lucrează cu o norma de 2 ore pe zi si nu...

Cei cinci copii ai femeii de serviciu, care a murit în Colectiv, nu au primit casa promisă și vor rămâne și fără ajutor financiar

Multumiri lui Iohannis, Ciolos si echipei de tehnocrati Copiii Mariei Ion, femeia de serviciu care a murit în incendiul din...

Ordin din afară. DISTRUGEŢI-L PE PONTA, OPRIŢI CREŞTEREA ECONOMICĂ !

În momentul în care România a înregistrat o creştere economică ce o situează pe primul loc în Europa (trimestrul III...

Închide