Seismologul Marmureanu, fost director INFP: Urmatorul cutremur care se va produce in Romania va fi mai puternic decat cel din 1977. Va fi ca cel din 1802, deci de 7,9 cu efecte puternice

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Seismologul Gheorghe Marmureanu, fostul director INFP: Conform previziunilor sale, următorul cutremur mare care se va produce in Romania va fi mai puternic decat cel din 1977. Va fi ca cel din 1802, cel mai mare, va fi de 7,9, deci cu efecte puternice.”
România va avea parte de un eveniment major – estimare matematică a uneia dintre cele mai cunoscute instituții de monitorizare a cutremurelor de pe planetă, World Earthquakes.
Specialiștii de la World Earthquakes atrag atenția că nimeni nu poate realiza predicții cu privire la data exactă a apariției unui seism devastator, dar se pot face estimări ale perioadei de zguduială pe baza statisticilor și algoritmilor de calcul.
Rata de succes a predicțiilor din anul 2016 a fost de peste 83 la sută.
În ce ne privește, ni se fâlfâie de statistică și matematică, să-și bage ăia algoritmii unde vor ei (poate’n cur, vorba lui Remus Cernea)…
.
http://www.world-earthquakes.com/index.php?option=frc
. George Roncea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...