Stelian Tănase aruncă în aer jocurile de culise | Cum s-au implicat serviciile secrete în guvernele Ponta şi Cioloş şi ce se pregătesc să facă după alegeri

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul director al TVR vorbeşte pe blog despre implicarea serviciilor secrete în guvernele Ponta şi Cioloş. Scriitorul devoalează jocurile de culise pe care SRI şi SIE le-au făcut pentru demiterea lui Ponta şi numirea lui Cioloş şi face public faptul că acestea se vor implica şi în alegeri ca şi în numirea unui nou premier. Stelian Tănase dezvăluie şi care vor fi criteriile SRI şi SIE care vor sta la baza noului Cabinet.

„Serviciile au contribuit mult la confecționarea guvernului-marionetă Cioloș. SIE și SRI l-au lăsat din brațe pe Ponta cînd au văzut că e groasă. Ponta pierduse rușinos alegerile prezidențiale. Apoi patinase un an în apele tulburi ale politicii bucureștene, frecventind  zone pe care servciile noastre (de obediență occidentală) nu le-au apreciat ( China, Turcia, Kazahstan). Cind a intervenit tragedia de la Club Colectiv,  Ponta deja pierduse sprijinul serviciilor. În aceste conditii, (plus altele) Ponta s-a retras. Unii (adeptii teoriilor conpiraționiste ) au spus că demonstrația de protest impotriva lui, care l-a impins la demisie, ar fi fost organizată de servicii. Nu cred deloc.


Guvernul Cioloș s-a confecționat in interesul și cu sprijinul serviciilor. Destui ministri  erau/sunt pe listele respective. Nominalizarea lor nu a fost o problemă. Nu doar că au fost verificați informativ, dar au și fost propuși, ca oameni de casă, pentru Palatul Victoria. A fost un moment de glorie pentru Hellvig si MRU.  Între timp, MRU și-a rupt o unghie intr-o ușă de la Cotroceni și s-a retras.

Serviciile – pofta vine mîncînd- doresc să joace un rol cel puțin la fel de important la alcătuirea guvernului (de fapt  distribuirea puterii, a resurselor ) și după 11 decembrie. Formula diplomatică este că – doresc să fie consultate.


Pe scurt trei factori vor conta pentru formarea noului guvern-1/rezultatul propriu-zis de la urne 2/ ce vor spune cancelariile importante prin intermediul ambasadelor de la București, unde se discută deja diverse scenarii  3/ ce carte vor juca serviciile, mai ales SRI si SIE (dar și ele conectate cu Washington, Tel Aviv, Bruxelles, Berlin…) „, a scris Stelian Tanase, pe blog.

Stelian Tănase aruncă în aer jocurile de culise | Cum s-au implicat serviciile secrete în guvernele Ponta şi Cioloş şi ce se pregătesc să facă după alegeri

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Academician Ștefan Milea: Lipsa unui părinte este o traumă psihică resimțită din plin de aproape toți copiii

Au inceput să recunoască: VACCINURILE PROVOACĂ AUTISM, primele despăgubiri

Fotografia halucinanta: ”Prima Doamnă” a Luxemburgului (care este un ”el”), alături de Primele Doamne ale şefilor de stat din NATO

2% din PIB pentru aparare, a promis Iohannis din banii nostri anual adica 4 miliarde de dolari | puteti sa uitati de scoli, spitale, autostrazi!

De ce s-a convertit marele actor Jonathan Jackson la ortodoxia româneasca în era în care majoritatea actorilor de la Hollywood se leapadă de creștinism

Închide