STELIAN TANASE: Mai doriti o moschee la Bucuresti?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am scris in perioada scandalului legat de ridicarea unei moschei la București nu mai puțin de patru articole impotriva acestei idei. Argumentele mele erau simple. Iată unul. ” …Toate serviciile de informații occidentale arată că aceste moschei, sunt dublate dublate de școli etc. care sunt pepinierele de unde se recrutează fundamentaliștii care ajung să urască Europa, Occidentul. Ajung să pună bombe în cafenele, aeroporturi, stații de metro etc. profitind de larghețea și toleranța țarii gazdă. Nu este unul printre teroriști care să nu fi frecventat asemenea așezăminte. Aici își fac instrucția, trec la islam, se inițiază în invățăturile Coranului, se radicalizează sub influența unui imam mai vehement. Devin believers și încep să ucidă pe cei de altă religie decît ei, de preferință creștini. ”

Putsch-ul eșuat din Turcia si scenele singeroase pe care le-am văzut nonstop pe canalel tv de la  Ankara si Istanbul au scos inca o dată la suprafață aceste realități și rolul moscheilor. Nu doar de a fi pepiniere, școli de cadre, și de a însămînța teroarea prin actiunile unor indivizi cara se radicalizează sub învățăturile unui imam. Dar a scos la iveala rolul lor politic. In Turcia Erdogan a fost salvat de rețeaua imamilor și moscheilor de udne se recruteaza credinciosii antieuriopeni cei mai fanatici. Aici s-au transmis informatii, au fost mobilizați islamistii, s-a scos lumea in stradă. Dincolo de a fi lăcașuri de cult respectabile, adesea iți depăsesc dimensiunea religioasa si cadrul de funcționare și devin cu totul altceva. Punct.


Oare SIE si SRI cercetează infiltrarea islamică, de ex, sub aparența miilor de prăvălii de totIstanbulfelul  felul, de la shaormării, la băcănii, la restaurante cu specific la firme de import/export !? Mulți vorbesc bine românește din studenția lor petrecută aici. Mulți au neveste românce. etc. Oare aceste firme si persoane sunt listate !? Activiatiale lor sunt curate!? SIE si SRI cunosc ce legături au !? Ce capitaluri utilizeaza !? etc. Să fim limpezi – cine vine aici să lucreze cinstit, să își facă o viață mai bună  etc, să fie bine primit.

IstanbulIn acest context, după putsch-ul de vineri noapte – întreb – cine mai dorește să se ridice o moschee la București!? Cine mai face pe tolerantul !? Cine vrea neaparat să fie politically correct!? Eu unul nu, deloc. Notam odata și cred la fel si azi ” – Nu văd de ce ar exporta Ankara o moschee la București, îmi pare rău. Nu vreau să fiu ipocrit, nu mă ascund în spatele așa zisei corectitudini politice ( e o prostie ). Nu cred că ne trebuie o moschee la București. Solicit organizarea unui referendum la București pe aceasta temă. Bucureștenii trebuie întrebați. Să hotărască ei dacă doresc sau nu o moschee în vecinătate. Tema este prea importantă și sensibilă pentru a fi decisă de un primar sau de Consiliul Capitalei.” Altă solușie -in noul context dupa putsch – ar fi ca Primarul general să anunțe public renunțarea la proiect. Ar fi și mai ieftin.


Astăzi este mai clar ca oricind că nu ne trebuie o moschee la București. Acesta este votul meu. Și e la vedere. Al dvs care e!?

STELIAN TĂNASE

CITIȚI SI ȘERUIȚI

http://www.stelian-tanase.ro/mai-doriti-o-moschee-la-bucuresti/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...