Stire scandaloasa: China vinde carne umana pe post de carne de vita!

Distribuie!by Recent, pe reteaua de socializare Facebook au aparut o serie de fotografii socante din care reiese, aparent, ca in carmangeriile din China s-ar practica „imbogatirea” carnii de vita cu carne… umana! Se presupune ca loturile respective de carne ar fi exportate catre continentul african, informeaza ziarul Daily Mail. Zvonurile […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Recent, pe reteaua de socializare Facebook au aparut o serie de fotografii socante din care reiese, aparent, ca in carmangeriile din China s-ar practica „imbogatirea” carnii de vita cu carne… umana! Se presupune ca loturile respective de carne ar fi exportate catre continentul african, informeaza ziarul Daily Mail.

Zvonurile au iesit la iveala dupa ce mai multi utilizatori Facebook au postat poze cu trupuri umane jupuite intinse pe mesele de carmangerie ale unor fabrici de procesare a carnii din China. Presa din Zambia a intarit aceste afirmatii printr-o serie de declaratii ale unor presupusi lucratori ai fabricilor respective. In urma vestilor, s-a vehiculat inclusiv ideea ca trupurile umane ar fi utilizate pentru inmultirea carnii de vita exportate catre Africa, in timp ce carnea de calitate ar fi pastrata pentru tarile bogate.
Iata reactia ambasadorului Chinei pe teritoriul Zambiei, Yang Iouming:
„Tabloidele locale raspandesc zvonuri ca in carmangeriile din China s-ar introduce carne umana in produsele din carne de vita, care ulterior al lua destinatia Africa. Noi, in schimb, consideram toate aceste speculatii ca fiind complet neintemeiate si malitioase. Vrem ca pe aceasta cale sa ne exprimam indignarea si dezgustul fata de astfel de zvonuri.”
In declaratia sa de presa, Yang Iouming precizeaza inclusiv banuiala cum ca vestile false ar fi fost lansate in scopul de a deteriora relatiile amicale dintre Zambia si China.
Iata cum suna una dintre declaratiile instigatoare ale unui utilizator Facebook:
„Poporul chinez le vinde africanilor cadavre umane pe post de carne de vita. Ocoliti cu orice pret produsele din carne provenite din Asia si Africa!”
La scurt timp, insa, site-ul Snopes.com a dezvaluit adevarul. Potrivit acestui site, fotografiile ar face parte dintr-o campanie de marketing dinaintea lansarii jocului video Resident Evil 6 din 2012. Fotografiile ar fi fost preluate apoi de alte surse si vehiculate ca fiind „reale”.
In urma investigatiilor demarate de ambasadorul Chinei pe teritoriul Zambiei, zvonurile au fost infirmate inclusiv de catre guvernul african, vice-ministrul apararii din Zambia cerandu-si ulterior scuze in numele intregii tari pentru dezinformarea si confuzia generata.
Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com – “Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare”. Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.
sursa: http://www.pentrusuflet.com/2016/08/stire-scandaloasa-china-vinde-carne.html?m=1
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite