Stiti ca SISTEMUL va poate lua copiii si ca acestia pot ajunge la un cuplu de homosexuali?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

 


De la minutul 7:30 aflam despre doua cazuri cutremuratoare din Marea Britanie.

Despre primul, iata ce gasim in presa. Citez din articolul Homosexualii, avantajati la adoptie:

Asistentii sociali britanici au preferat sa paseze cazul unor copii spre adoptie catre un cuplu de homosexuali, in defavoarea bunicilor naturali ai celor doi micuti.
Doi copii sunt pe cale sa fie adoptati de catre un cuplu de homosexuali britanici in ciuda protestelor bunicilor naturali ai celor doi copii.
Bunicilor li s-a spus ca nu isi vor mai vedea nepoteii din nou daca nu renunta la protestele lor, informeaza cotidianul britanic Daily Mail.
Cei doi bunici, care nu si-a facut publica identitatea, au dorit sa ofere unui baietel de cinci ani si fratelui sau de patru ani un camin sigur si iubitor. Insa, asistentii sociali le-au spus ca ei sunt prea in varsta, la 46 si 59 de ani, pentru a lua in custodie cei doi baieti.
Timp de doi ani, cei doi s-au luptat pentru drepturile lor pentru a avea grija de cei doi nepoti, a caror mama naturala, in varsta de 26 de ani, se afla intr-o clinica pentru reabilitarea dependentilor de droguri.
Cuplul a fost acceptat pentru adoptie, insa, abia dupa ce ei au fost analizati pe indelete din punct de vedere financiar.
Lovitura finala a venit, insa, atunci cand li s-a spus ca cei doi copii vor fi infiati de catre o familie de homosexuali, in ciuda faptului ca mai multe familii de heterosexuali doreau, de asemenea, sa-i adopte pe cei mici.
Atunci cand barbatul a protestat, i s-a raspuns ca „ori accepta aceasta situatie, si astfel exista o sansa sa iti mai vezi copiii de doua ori pe an, sau poti ramane suparat si sa nu ii mai vezi niciodata”.
„Mi se rupe inima sa stiu ca proprii nostri nepoti sunt fortati sa creasca intr-o casa fara sa aiba o mama sau o figura feminina. As vrea sa imi explice cineva cum situatia asta poate fi in interesul copiilor?”, au declarat bunicii copiilor.
Reprezentantii sociali au declarat ca recunosc faptul ca fetita „este mai ingrijorata” de faptul ca va fi obligata sa traiasca intre doi barbati.
Cazul celor doi copii din Edinburg a ridicat mai multe semne de intrebare in legatura cu interventia statului in viata familiei in Marea Britanie.
De asemenea, acest caz a pus in discutie din nou problema adoptiei de catre cuplurile de homosexuali.
In Marea Britanie, unele autoritati locale interzic, de exemplu, adoptia de catre cuplurile de fumatori sau de catre cuplurile formate din persoane supraponderale, dar incurajeaza adoptia pentru cuplurile de homosexuali – in ciuda studiilor care demonstreaza ca copiii sunt crescuti cel mai bine intr-un mediu cu o mama si un tata.


Stiti ca SISTEMUL va poate lua copiii si ca acestia pot ajunge la un cuplu de homosexuali?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Foarte IMPORTANTA si cu EFECT MAXIM Rugaciunea Parintelui Arsenie Boca catre Duhul Sfant

Cat de intelepti sunt oamenii care inteleg puterea invocarii DUHULUI SFANT, caci Creatorul in dimensiunea a 3-a este TRINITATE:TATA, FIU...

Scrisoare semnată de 250 de cercetători: „Al doilea val este o aberație epidemiologică. Nu are sens să paralizăm societatea”

Aproape 250 de oameni de știință, cadre universitare și profesioniști din domeniul sănătății critică deriva politicii guvernului francez în domeniul...

Stema României nu este albastră, domnule Președinte!

În data de 22 decembrie Președintele Klaus Iohannis anunța pe Facebook (unde altundeva?!) că Administrația prezidențială are o nouă pagină...

EXCLUSIV! Unele laboratoare private nu fac diferenta dintre mostrele de urina, suc de mere sau bere

Reporterii Observator au pus in flacoane bere, respectiv suc de mere, pe care le-au prezentat drept probe de urina, pentru...

Închide