STRAINII au distrus economia BRASOVEANA: iata ce profituri au si ce salarii de mizerie ofera

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata cum se lauda capitalistii si firmele straine ca fac profit in Brasov. Acuma veti intelege abia ca ei au dorit distrugerea economiei si a industriei Brasov, ca sa isi faca ei fabricile lor, cel mai bun exemplu, au distrus Rulmentul Brasov, ca sa faca Ina Schaeffler, care produce tot rulmenti, are doar cateva sute de angajati carora le da un salariu minim pe economie de 800 de lei pe luna si ii munceste pe brasoveni ca pe hotii de cai. De mentionat ca doar aceasta firma are fabrici multe prin lume, insa nicaieri nu plateste onorarii atat de joase precum aici in Romania.

Aricolul este preluat din Ziarul Financiar:


 

Judeţul Braşov, aflat în „inima“ României, a ajuns unul dintre cele mai mari zece judeţe din ţară după cifra de afaceri înregistrată de companii şi a atras în ultimii ani jucători din industria componentelor auto precum Schaeffler, Preh sau Quin, care au fiecare peste 400 de angajaţi.

Cele 23.000 de firme care erau înregistrate la finalul anului 2012 în acest judeţ au avut cumulat afaceri de 7,5 mi­liarde de euro, Braşovul fiind al şaselea judeţ din ţară după rulajele înregistrate de societăţile comerciale.  În România cele mai mari afaceri le au companiile din Bucureşti şi judeţul Ilfov, care cumulează rulaje de 100 mld. euro.


Cea mai mare companie din judeţul Braşov este lanţul elveţian Selgros Cash&Carry, care deţine 19 magazine pe plan local şi care avea la finalul anului 2012 afaceri de 3,4 miliarde de lei şi peste 4.300 de angajaţi.

În timp ce belgienii de la Mega Image sau francezii de la Carrefour au avut o politică de extindere agresivă, în special pe segmentul magazinelor de proximitate şi al supermarketurilor, elveţienii de la Selgros au fost mai rezervaţi, singurul pas făcut în afara „tiparului“ fiind un parteneriat cu un magazin online început în acest an.

După retailerul german, a doua cea mai mare companie ca afaceri din judeţ este Autoliv România, producător de sisteme de siguranţă auto. Nemţii de la Autoliv, companie situată pe locul 12 în topul celor mai mari exportatori locali, şi-a bugetat pentru acest an  investiţii în valoare de 25 mil. euro pentru dezvoltarea fabricilor deţinute în România.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...