STUDIU: BARBA face barbatii mai sanatosi, mai destepti, mai spirituali

Distribuie!


I

nca de mii de ani barbatii purtau barba ca semn al intelepciunii, desi s-a descoperit abia acum ca si din punct de vedere stiintific se confirma acest lucru, parul fiind o extensie a nervilor, oamenii cu par lung, sau cu barba au ceea ce se numeste „al saselea simt”, au o rapiditate mai mare in reactie si in gandire decat oamenii tunsi sau barbieriti.
 
Sistemul te vrea prost, de accea in armata sau in scoala, esti tuns, ras complet, ca nu cumva sa incepi sa dai dovada de sclipiri de geniu. Sistemul nu are nevoie de genii, care sa descopere solutii pentru usurarea traiului omului pe pamant, asa cum au facut-o Einstein sau Tesla. Din contra societatea masonica a inoculat omului ca nu e „igienic” sa nu fii barbierit, sa porti mustata, sau par lung.
 
Inca de pe vremea egiptenilor se cunosteau beneficiile purtarii de barba, ei si-o impleteau cu fire de aur ( sa imputerniceasca energia pe care o emana parul), mai mult chiar si femeile regine, isi atasau in barbie o barbita falsa, ceea ce puteti vedea in toate reprezentarile egiptene. Ei numeau barba ca fiind divina, un dar de la zei, element ce se regaseste si in cultura romaneasca populara care spune ca un om span, fara barba, este un om rau.
1
 
Indienii vedeau barba ca pe un semn al intelepciunii, chinezii la fel, confuncianistii nu permiteau taierea barbii sau a parului, chiar si soldatii dinastiei Qin aveau mustata, barba.
 
Grecii vedeau barba drept un semn al virilitatii, abia romanii au inceput ritualul barbieritului la date specifice, daruind parul cadou zeilor. Barbieritul se facea in cinstea zeilor.
 
Biblia descrie numai oameni cu barba si cu legaminte intre Dumnezeu si om, vezi Samson, Avram, Moise etc.. In religia iudaica este strict interzis barbieritul deoarece se considera taierea canalelor de energie sfanta, vezi kaballah ( misticism evreiesc).
 
Miscaria Rastafariana, copiaza din Biblie, obiciul de a nu te rade, nu te tunde, in semn de legamant cu Dumnezeu.
 
● Protejează împotriva razelor ultraviolete. Bărbaţii care obişnuiesc să îl lase barbă pe timpul verii sau când se expun la soare prezintă un risc mai mic de a se îmbolnăvi de cancer de piele. Cel puţin aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Southern Queensland. Datele cercetării arată că barba operă o protecţie cuprinsă între 90 şi 95% în ceea ce priveşte efectul negativ al soarelui. Specialiştii spun că lungimea firelor de păr au şi ele un rol în prevenirea cancerului de piele.
 
● Previne atacurile de astm. Bărbaţii care suferă de astm ar putea preveni apariţia atacurilor de astm dacă îşi lasă barbă, deoarece firele de păr ţin la distanţă de nas particulele de polen şi de praf. „Particulele de alergeni sunt microscopice. Ele nu pot fi observate cu ochiul liber”, a declarat dr. Rob Hicks, medic specialist în alergologie.
 
● Are rol anti-aging. Cotidianul britanic Daily Mail scrie că bărbaţii care obişnuiesc să poarte barbă par mult mai tineri decât cei care se bărbieresc. Specialiştii spun că firele de păr menţin tenul într-o stare bună. Potrivit acestora, firele de păr menţin pielea hidratată. În plus, barba protejează tenul de vânt şi razele ultraviolete, factori care agresează pielea.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Omagiul unui polonez posesor de Dacia 1310: „Mie îmi place România şi, dacă ceva este fabricat în România, îmi place“

40 de polonezi s-au îmbarcat în 15 maşini Dacia (modele 1100, 1300 şi 1310) şi Polski Fiat pentru a reface...

INCURAJATA DE MANCAREA PROASTA DIN FAST-FOOD, O BOALA NOUA FACE RAVAGII PRINTRE TINERI!

Alimentația proastă, mai ales cea de tip fast-food, începe sa faca din ce în ce mai mult rău în rândul...

Faptul ca Obama nu l-a gratiat pe Snowden este inca o dovada ca sistemul nu te apara pe tine cetatean de rand, ci pe ei elita, de popor!!!

Fostul consultant al Agenţiei de Securitate Naţională a SUA (NSA), Edward Snowden, a declarat luni că nu se aşteaptă să...

Oamenii de ştiinţă de la Johns Hopkins oferă dovada absolută că afirmaţia homosexualilor “Născuţi aşa” este o minciună

New Atlantis a publicat un raport major, “Sexualitate şi gen: Descoperiri din domeniul biologic, psihologic şi social.” Raportul are în...

Închide