SUA sfideaza UE prin mentinerea VIZELOR pentru ROMANI: Romania e buna doar de muls si de sclavit!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Parlamentarii europeni cer Comisiei să ia măsuri legale împotriva SUA și Canadei pentru menținerea vizelor în cazul unor cetățeni UE, precum românii.

CE trebuie să se conformeze legislației actuale și să adopte măsuri juridice pentru suspendarea temporară a regimului de scutire de vize pentru cetățenii SUA și Canadei, întrucât cele două ţări continuă să solicite vize unor cetățeni europeni.


Declarația a fost făcută de către eurodeputați din Comisia de Libertăți Civile – LIBE în timpul unei dezbateri care a avut loc miercuri.

Pe plan intern, Augustin Lazăr a primit aviz favorabil din partea Secţiei pentru procurori a CSM, după interviul pe care l-a susţinut joi. Propunerea ministrului Justiţiei pentru funcţia de Procuror General va fi transmisăpreşedintelui.


„O dezbatere si decizie politica sunt, evident, necesare asupra unui subiect atat de important. Exista insa un risc real ca UE sa se indrepte spre (introducerea de) vize pentru cele doua state”, a declarat o sursa europeana pentru Reuters, potrivit Agerpres.

sursa:euractiv.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...