Substante chimice periculoase, descoperite in sapunuri si paste de dinti. Cum le identificam!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ne otravim cae putin in fiecare zi. Pericole sunt ascunse pana si in pasta de dinti sau in sapun. Unele dintre produsele pe care le folosim zilnic contin substante chimice periculoase, prezentate ca antibacteriene.

Sapun, pasta de dinti sau deodorant – unele dintre produsele de igiena pe care le gasim pe rafturile magazinelor din Romania contin o substanta cu potential cancerigen: triclosan.


Un studiu efectuat la nivelul Uniunii Europenem arata ca doar jumatate dintre consumatori citesc informatiile de pe ambalaje.

In pasta de dinti, triclosanul a fost introdus pentru proprietatile lui anti-bacteriene, de lupta impotriva gingivitei. Totusi, producatorii recunosc printr-un avertisment inscriptionat pe cutie, ca un astfel de produs nu poate fi folosit de copii.


Ingredientul care ar trebui sa ne faca bine, ar putea fi de fapt un factor declansator pentru mai multe boli.
Folosirea triclosanului poate duce la „Riscuri inacceptabile”- aceasta este concluzia la care a ajuns Agentia Europeana pentru Produse Chimice. In baza avizului eliberat de agentie, in 2016, Comisia Europeana a decis ca nu este oportuna utilizarea acestei substante in sapun sau pasta de dinti.
Si in America, spre exemplu,s-a demonstrat in urma mai multor studii efectuate pe animale ca triclosanul este  vinovat pentru anumite dezechilibre in organism.
„Expunerea la doze mari de triclosan este asociata cu o scadere a nivelului unor hormoni tiroidieni”
In anul 2000, guvernul suedez a avertizat public cetatenii sai sa nu mai foloseasca produse anti-bacteriene care au in compozitie substanta asta. De cealalta parte, un studiu recend al oamenilor de stiinta de la Universitatea Cambridge din Marea Britanie, au spus ca triclosanul prezinta potentialul de a intrerupe infectiile cu malarie.

http://www.stirilekanald.ro/substante-chimice-periculoase-descoperite-in-sapunuri-si-paste-de-dinti-cum-le-identificam-17820957

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Un pictor MAGHIAR din secolul al XIX-lea pune în evidență continuitatea dacică în Transilvania, printr-o pictură… Vezi dovada:

Fără îndoială că dovezile continuității dacilor pe aceste meleaguri sunt foarte numeroase și, pentru cine are ochi să vadă, lucrurile...

MĂRTURII ŞOCANTE: Arabi se antrenează cu arme letale în poligoane din România

M-am mai enervat eu pe multe chestii în ultima vreme dar pe asta trebuie sa v-o povestesc neapărat……Fusăi la tir...

Premierul Ungariei le-a vorbit conservatorilor italieni despre statul democrat-creștin, întemeiat pe pilonii Familiei, Națiunii și Libertății creștine

Ungaria a construit în ultimii ani un stat democrat-creștin, iar acest model funcționează și este un succes, bazându-se pe trei...

DOVADA Marturiile unui salvamont: Ne-au cerut sa ne retragem la 10 min. de locul accidentului

Scrisoarea deschisa a lui Sorin Popa, membru Salvamont Alba: „Salutare tuturor, Nici nu stiu ce ce sa incep, probabil cel...

Închide