Sunt medici care sustin ca vaccinurile Pfizer pot dezvolta boli prionice. Bolile prionice = tulburări degenerative ale creierului, adica zombificare

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Sunt medici care sustin ca vaccinurile Pfizer pot dezvolta boli prionice. Bolile prionice = tulburări degenerative ale creierului …….adica zombificarea oamenilor…de aceea CDC -ul american a avertizat sa ne pregatim pentru o apocalipsa zombie….
Iată că am găsit și legătura între manifestările de tip „Zombie” ale vaccinaților cu vaccinuri anti-covid și exercițiile militare ale Pentagonului din 2014 când au simulat o invazie a maselor de zombie asupra armatei și a cetățenilor.
Vestea proastă se confirmă prin acest articol. Toți vaccinații anti-covid vor manifesta afecțiuni degenerative ale creierului prin apariția așa-ziselor „boli prionice”, adică absolut toți acești vaccinați 💉 se vor comporta asemeni unor animale bolnave de turbare, vor ataca violent alți oameni.
Traducerea s-a efectuat cu Google Translate
//Vaccinuri bazate pe ARN COVID-19 și riscul de boală prionică fatală.
Analiza vaccinului Pfizer împotriva COVID- 19 a identificat doi factori de risc posibili pentru cauzarea bolii Prion la om … Ar putea duce la tulburări degenerative ale creierului?
În această lucrare, vaccinul Pfizer COVID- 19 a fost evaluat pentru potențialul de boală bazată pe Prion la primitorii de vaccin.
Boala prionică este o boală rară și mortală care afectează creierul.
Provoacă leziuni cerebrale care se agravează în timp.
Simptomele includ:
• pierderea memoriei
• pierderea echilibrului
• probleme de vorbire
• probleme de vedere și orbire
• deteriorare progresivă și imobilitate
Majoritatea persoanelor cu Prion mor în decurs de un an de la apariția simptomelor …//
„Bolile prionice aparțin unui grup de condiții progresive care afectează sistemul nervos atât la om cât și la animale. La oameni, bolile prionice afectează funcția creierului, influențează calitatea memoriei, determină modificări de personalitate, duc la deprecierea funcției intelectuale (demența) și afectează mișcările motrice care se agravează în timp.”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...