Suspecta de crima de la metrou, atee a doctrinei #rezist a postat pe Facebook: sa luati foc cand luati Biblia in maini! Amin

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe contul de Facebook al suspectei în cazul crimei de la metrou sunt mai multe postări în care femeia pare că duce un război personal cu un presupus agresor sexual. Conform psihologilor, avem de-a face cu o persoană bolnavă psihic. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Trecutul tulbure al criminalei de la metrou. Ar fi fost internată la u… Magdalena Şerban, suspecta de 36 de ani, a postat în luna noiembrie mai multe mesaje pe contul ei de Facebook.

Mesajele sunt neclare, pline de greşeli, pline de acuzaţii la adresa unor persoane care ai fi supus-o la agresiuni sexuale încă din copilărie. Postările au fost făcute în intervalul 11-17 noiembrie. Ultima postare datează din 17 noiembrie, ora 4,16: „Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la ……. care ajutat de şefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Române unde au văzut cei din UE, iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie, iar eu la Poliţie, Interpol, Cedo, Parchetul Militar…sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova”. De fapt, cele mai multe postări sunt despre zilele în care femeia s-ar afla în greva foamei. „Atenţie, am 458 ore de Greva Foamei pentru că Armata Română să termine procesul şi să funcţioneze Legea. Sunt în GREVA FOAMEI  de 475 ore în Craiova, la Parchetul Militar deoarece ….. m-a violat şi m-a criticat pentru că a spus de malformaţia mea de la organul meu sexual”. „Să luaţi foc când luaţi Biblia în mâini. Amin“, a mai postat femeia.


„Nu sunt Legi…să orbiţi când le citiţi. Amin”, mai scrie femeia de 36 de ani într-o postare din luna noiembrie. „Mă numesc Şerban Magdalena şi sunt din Craiova. La 6 luni am făcut o operaţie care nu a reuşit doctorului arab Pesamosca după care am rămas cu o malformaţie la organul meu sexual”, explică ea într-o altă postare. Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a declarat pentru „Adevărul” că dacă se confirmă faptul că între agresoarea de la metrou şi victimă nu există niciun fel de legătură, „avem de-a face cu bolnava psihic care mişună printre noi, lăsată în abandon de sistemul sanitar actual”. Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa marţi, 12 decembrie, în Bucureşti, după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor. Tânăra nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Citeste mai mult: adev.ro/p0w8wz


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...