Sute de români îl considerǎ mort pe Regele Mihai: E la congelator de anul trecut?

Distribuie!by Vestea cǎ Regele Mihai nu va participa la funeraliile soţiei sale, Ana, care vor avea loc sâmbǎta, 13 august, la Curtea de Arges, a starnit o adevarata isterie in mediul online, Dupa ca Casa Regala a comunicat oficial faptul ca suveranul nu poate ajunge la Curtea de Arges din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vestea cǎ Regele Mihai nu va participa la funeraliile soţiei sale, Ana, care vor avea loc sâmbǎta, 13 august, la Curtea de Arges, a starnit o adevarata isterie in mediul online, Dupa ca Casa Regala a comunicat oficial faptul ca suveranul nu poate ajunge la Curtea de Arges din cauza problemelor de sanatate, sute de romani au comentat si au dezbatut lipsa acestuia, marea majoritate crezandu-l deja mort.

Mai mult decat atat, in ultimele zile au aparut fel de fel de articole de presa in cadrul carora se prezinta diferite scenarii ale mortii Regelui Mihai.


Pana la vreun comunicat concret in acest sens, nu se pot face decat speculatii, totusi, lipsa acestuia de la inmormantarea sotiei, din cauza sanatatii precare, fiind sustinuta de cinci medici specialisti de la o clinica din Elevetia.

« NEA Mihai e mort de mult cum naiba sa vina daca nu l a invitat Dragnea ? »

« PAI ESTE NORMAL CA NU POATE VENI DEOARECE ACEST PERSONAJ ESTE DECEDAT DE ANUL TRECUT DAR CEI DIN FAMILIA LUI NU VORB SA FACA ANUNTUL. EU AS DORI CA O TELEVIZIUNE DIN TARA CARE TINE CU ADEVARAT LA ROMANIA SA SE DUCA ACOLO UNDE SE VORBESTE CA AR FI INTERNAT ACEST PERSONAJ SI SA ARATE TARII CA TRAIESTE CU ADEVARAT SAU NU . »


« Pai mortii nu se mai intorc, dupa cei care il urmeaza, se vor intalni acolo ! »

« Moșu’ e mort din iarnă și păstrat la congelator! »

Acestea sunt doar câteva dintre comentariile de pe paginile de socializare.

Sursa: http://www.ziarulprofit.ro/index.php/sute-de-romani-il-considera-mort-pe-regele-mihai/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite