Tara asta e cea mai atacata din Europa deoarece e cea mai bisericoasa tara cum zic EUROPENII!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte sa cititi aceasta propaganda masonica care circula pe internet trebuie sa va reamintesc un lucru. Motivul pentru care tara asta e atat de atacata de masoni si de elita mondiala, este ca ii deranjeaza ca acest popor e foarte credincios. Vaticanul si oculta mondiala moare de ciuda ca Romania e singura tara latina care are religie preponderent ortodoxa, Iar ortodoxia avand liturghia cea mai perfecta, care ii deranjeaza pe satanisti, se incearca sa fie distrusa prin toate metodele posibile. Acesta este unul din factorii principali pentru care oculta mondiala chinuie aceasta tara si pe romani

1. Cea  mai bisericoasă tară din Uniunea  Europeană (locul 1 la numarul de biserici pe cap de  locuitor).
2. Cea mai înapoiată ţară europeană (45% dintre români n-au WC in casă, fată de 2% in Europa).
3. Românii au doar jumătate din puterea de cumpărare a europeanului mediu, dar Işi petrec timpul  liber in mall-uri si hypermarket-uri şi contruiesc noi mall-uri si hypermarket-uri, in ciuda crizei.
4. România este tara cu cea mai dură lege anti-arme din lume, singura care işi tine poporul complet  dezarmat (motivând prin siguranta populatiei), dar este tara cu cea mai mare coruptie din Europa – 40% (Curtea de Conturi: din 15 miliarde de euro pe an achizitii publice, 6.2 miliarde se fură ).
5. România este printre putinele tări care interzic complet prostitutia (pe motive de  moralitate), dar este cel mai mare exportator de prostituate din Uniunea Europeană (peste Rusia si Ucraina), conform EU Observer.
6. România este tara cu cel mai mic somaj oficial din ultimii 25 de ani, in medie, dar este singura tară unde 50% din familii declară că nu au niciun membru angajat; iar 25% din familii au doar un membru angajat.
7. România este printre tările cu cei mai multi absolventi de universitate din lume, dar este tara fără nici o universitate in top 500 (sub tarile africane) si ale carei diplome nu sunt luate in seama la angajare, nicăieri in Europa.
8. România este tara unde  scoala este obligatorie pană la sfârşitul liceului (?, în sensul că liceul e gratuit), dar este pe locul 1 in Europa la şcolari  analfabeti (30%), iar 42% dintre români cred ca Soarele se invarteşte in jurul Pământului.
9. România este tara cu cel  mai mare procent de insatisfactie la adresa clasei politice; românii se plâng in mod constant de coruptia si incompetenta politicienilor lor. Dar este singura tară unde nu a avut loc nici un miting anti-coruptie in ultimii 25 de ani şi unde participarea publicului la actiuni anti-coruptie este minima.
10. România este tara cu cea mai mică absorbtie a banilor europeni, dar este tara cu cel mai mare procent de bani europeni furati (din putinul folosit) motiv pentru care Uniunea  Europeana a tăiat fondurile pentru infrastructură.
— http://www.curentul.info/social/15020-circula-pe-mail-statistica-europeana-la-adresa-romaniei

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...