Tarile care dispun de tehnologie impotriva armelor biologice in masa ( atacuri cu virusi creati in laboratoare), in Romania pana in 89 armata era pregatita

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Tarile dezvoltate  si serviciile lor secrete stiu ca razboaiele de acum sunt razboaie biologice, medicale, de aceea SUA i-a vandut lui Iohannis arme fizice, de care nu mai au nevoie, caci acum atacurile cele mai eficiente sunt atacurile epidemiologice…Al treilea razboi mondial este unul medical, ce facem noi ca tara sa ne protejam? Ceausescu fusese informat de serviciile performante de atunci ce urma si voia sa aibe un plan de contraatac. Abia dupa ce a fost inlaturat complet, Romania a putut fi atacata cu HIV, SIDA o boala noua ce urma sa fie testata pe blocul comunist.

 

 In privinta dezvoltarii actuale de arme biologice este remarcata Cuba, despre care CIA ar detine date certe ca dispune de un laborator modern (creat cu ajutor sovietic si cu incalcarea embargoului) de tehnologie genetica, unde ar desfasura cercetari pentru obtinerea de armament biologic –aici lucrand si specialisti de origine rusa.


  Si americanii au facut asemenea cercetari in timpul Razboiului Rece -bazele punandu-se in anul 1918, prin infiintarea companiei Chemical Warfare Service –la Centrul de Cercetari pentru Armament Biologic al armatei SUA, de la Fort Detrick, Frederick, Maryland. Aici, s-au testat si s-a lucrat cu toti germenii cunoscuti (urmarindu-se si crearea de vaccinuri), dar si cu “Febra Dengue” (febra hemoragica raspandita de catre tantari, aria de provenienta fiind Africa), urmarindu-se posibilitatea folosirii ei ca arma biologica, alaturi de “Febra Lassa” –cu manifestari si letalitate asemanatoare cu Ebola. Nu se stie cu certitudine la ce rezultate au ajuns si ce anume au reusit sa creeze, dar astazi, institutul de cercetari este orientat exclusiv pe crearea de vaccinuri si medicamente –conform celor declarate. Exista si voci care sustin ca cea mai mare “realizare” de la Fort Detrick ar fi virusul HIV, ce a aparut la inceputul anilor *80 in comunitatile de homosexuali, dar guvernul american n-a recunoscut si nici nu v-a recunoaste vreodata asa ceva! Cert este doar faptul ca nu se stie cu siguranta de unde provine acest virus, de la maimute, din laboratoare secrete, extraterestrii, etc- supozitii si legende sunt destule…

  Datorita faptului ca sunt ieftine si usor de produs, iar aparatura si echipamentul necesar este usor de procurat (marea lor majoritate gasindu-se in orice laborator medical bine utilat, ori sunt echipamente de uz curent in industria chimica), multe state au incercat, unele chiar au reusit, sa-si creeze stocuri de arme chimice si biologice, precum: Iran, Irak, Ungaria, Cehoslovacia, Africa de Sud, Coreea de Nord, Libia, Taiwan, Israel, Egipt, Vietnam, Laos, Cuba, Bulgaria, India, China, Coreea de Sud. Desi, mare majoritate dintre acestea au declarat ca si-au distrus aceste stocuri, ele raman, fara indoiala, cu “cunostintele necesare” fabricarii acestor arme.


 

  Unde s-a situat in trecut si unde se situeaza astazi, Armata Romana? Contrar tuturor zvonurilor si legendelor, Romania n-a fabricat si nici n-a dispus de cantitati insemnate de arme chimice si biologice, desi avea capacitatea industriala si tehnologica, de a le produce. Aceste capacitate inca mai exista, mult diminuate bineanteles! Armata Romana, a avut si are inca astazi, capacitatea de a produce in laboratoarele proprii, cantitati limitate de arme biologice si chimice, ce sunt destinate cu precadere cercetarii (in vederea obtinerii de mijloace eficiente de aparare) si instructiei. Romania, produce toate acestea sub control strict din partea ANCES, fiind totodata semnatara a Conventiei de la Haga pentru interzicerea armelor chimice si biologice (9 decembrie 1994). 

   Cu toate acestea, au existat, cel putin la nivel de intentie a conducerii de partid si de stat, inainte de 1989, anumite programe ce vizau producerea si dotarea cu arme chimice si biologice. Acestea erau considerate Secret de Stat, conform celor declarate de catre generalul “Picior in ghips” Stanculescu, in cartea sa intitulata “In sfarsit adevarul…”, din care citam: “Discutam mai mult problemele armei chimice. La el (este vorba de Ceausescu) era problema staţiei-pilot în una, două uzine mari pentru fabricarea iperitei şi pe care o experimentasem în teren. Aceasta a fost prima dintre cele trei componente ale armelor chimice. Apoi a fost arma bacteriologică, când a venit generalul Popescu dinIndia cu probele de viruşi în eprubete, sticluţe în buzunarul interior de la haină”. Acelasi lucru il sustine si Pacepa in memoriile sale, sustinand ca existau proiecte de creare a unor arme de distrugere in masa(nucleară – conform spuselor sale: “Ceauşescu vroia cu disperare să aibă o bombă atomică cât de mică” , chimică şi bacteriologică, precum şi studiile efectuate în secret pentru realizarea unei rachete cu rază medie de acţiune pe baza SCUD) –toate acestea fiind considerate inalte secrete de stat. Unde s-a ajuns cu aceste programe nu stim cu certitudine, dar a fost luat in calcul in 1988 si avionul fara pilot sovietic, VR-3 REIS (TU-143), pe care cercetatorii romani de la Crangul lui Bot (ELMEC/Ploiesti) vroiau sa-l imbunatateasca si sa-l faca capabil (cu ajutorul DIE, care a “aflat” de la sovietici, pe la jumatatea anilor *80, date tehnice si planurile constructive, ale TU-300 KORSHUN, o dezvoltare de fapt a TU-143. In mare, sovieticii modificasera la TU-143 suprafata aripii, transformand-o in aripa delta si i-au marit fuselajul, crescandu-i rezerva de carburant si incarcatura utila. TU-300, cântărea 3000 de kg, avand o raza de actiune de aproximativ 1000 km. Avea un nou sistem de navigatie ce era oarecum similar cu cel de pe Tomahawk, radar cu capacitate de marcare a terenului, putand zbura la inaltime mica, ceea ce il facea greu de detectat. Putea fi echipat cu bombe in casete, incarcatura nucleara mica, chimica si bacteriologica, coordonatele tintei putand fi setate in memoria rachetei).

Armata Romana nu mai dispune de Trupe Chimice ca unitati de sine statatoare, precum inainte de 1989, ele existand astazi ca mici subunitati in compunerea categoriilor de forte. Principalul obiectiv al trupelor NBC din Armata Romana, este astazi, protectia trupelor proprii la principalele amenintari de acest gen: nucleare, chimice si biologice. Cercetarea si conceperea mijloacelor de contracarare a amenintarilor din spectrul nuclear, biologic si chimic, se face la Centrul de Cercetare Stiintifica pentru Aparare NBC din cadrulACTTM, ce a fost infiintat pe data de 30 octombrie 1924.

Specialistii de acolo au in lucru, in premiera mondiala, un sistem foarte performant de detectie a agentilor biologici –detectia acestora urmand sa se faca in cateva minute, ceea ce inseamna “viata” pentru soldatii din prima linie, care daca va fi realizat si va da rezultatele scontate, ar insemna o mare realizare pentru Armata Romana. Trebuie sa mentionam ca la ora actuala, SUA dispune de cel mai modern sistem de acest gen din lume, creat in urma atentatelor de la 11 septembrie 2001, ce consta intr-un laborator mobil, dotat cu un sistem de aspirare si filtrare a virusilor si bacteriilor, dar identificarea dureaza cel putin 30 de minute ceea ce este deja prea mult. Asta inseamna ca teoretic, sistemul nu impiedica in timp real contaminarea soldatilor din prima linie, dar avertizeaza asupra naturii acesteia.

Specialistii Armatei Romane din cadrul Centrului de Cercetare NBC, au realizat recent diferite mijloace de interventie in caz de atac terorist (chimic, biologic sau nuclear), accident industrial, incidente, etc.

Principalii agenti chimici de lupta, pentru care Armata Romana dezvolta mijloace de protectie si distrugere, sunt: sufocanti (Clor, Fosgen); sangvini (Cianura de hidrogen, Clorura de cianogen, Arsina); vezicanti (Iperita cu sulf, Iperita cu azot, Levisit); neurotoxici (Soman, Sarin, Tabun, VX).

Dintre acestea, recent intrata in inzestrare este instalatia de neutralizare a antraxului (foarte moderna, cu nimic inferioara celor similare straine) si diferite tipuri de tubusoare-indicatoare, pentru militari. Acestea sunt mijloace simple de detectie, care-i avertizeaza in timp util, daca se afla intr-un mediu contaminat, si costa suma fantastica de…un euro, bucata! Ele sunt de mai multe feluri, precum: tubusor-indicator pentru fosgen si acid cianhidric; tubusor-indicator pentru detectarea substantelor toxice psihochimice din aer, de pe teren, obiecte sau tehnica de lupta; tubusor-indicator pentru agenti hemotoxici, pentru sarin , soman, iperita, etc. Ca o nota aparte, aceiasi specialisti au realizat lovitura termobarica; inca din anul 1990,Romaniadispunea prin eforturi proprii, de tehnologia realizarii armei termobarice, fiind a treia tara din lume care o detinea!

Cea mai importanta realizare ramane, deocamdata, Modulul de Interventie Rapida -SIBCRA (Sampling&Identification of Biological, Chemical and Radiological Agents), apreciat pozitiv de catre partenerii din NATO. Acesta este un sistem mobil pe platforma WW Transporter, ce este “gata de misiune” in maxim 30 de minute, echipamentele fiind operationale 100%, intre -20/+50 grade Celsius.

Modulul SIBCRA, are capacitatea de a asigura identificarea primara a substantelor a substantelor chimice periculoase (agenti neurotoxici, agenti vezicanti, agenti toxici cu actiune generala si noxe industriale), determinarea contaminarii radioactive (doza de radiatii si debitul dozei); colectarea probelor video –probe juridice, dispunand de un mic robot pe senile; precum si prelevarea, ambalarea si transportul in siguranta a probelor representative catre laboratoarele de analiza.

SIBCRA, are in componenta sa echipamente de ultima generatie, atat din import (in principal de la firmele Bruker-Daltonics si Drager) cat si autohtone, precum: RAPID, RAID –M (contaminarea chimica), AP-2C si MINIWARN. Determinarea contaminarii radioactive, masurarea debitelor de doza si calcularea dozelor de radiatii radioactive, se face cu aparatura de tip DET-COM (monitorizarea contaminarii radioactive), DET-2, RRM.

SIBCRA, poate prelucra si transmite in timp real datele obtinute, structurilor de comanda, iar preluarea, ambalarea si transportul in siguranta a probelor contaminate, se face in conformitate cu procedurile NATO, AEP-10, AEP-49 si STANAG 3854. SIBCRA, este utilizat în cadrul serviciului de supraveghere şi avertizare chimică, biologică, radiologică şi nucleară pentru intervenţie în aria de responsabilitate a forţelor terestre, iar aparatura si echipamentele aflate in dotarea vehiculului, sunt de ultima generatie:

–          detector pentru poluanţii atmosferici-RAPID. Un detector compact, mobil, in infraroşu, ce asigura în timp real detecţia unei game variate de agenti chimici. Detecteaza toate substantele CWAS cunoscute, cat si substanţele toxice industriale (TIC). Detectia si monitorizarea acestora se face automat de la cativa kilometrii, fie staţionar sau în mişcare. Sistemul permite legătura între două sau mai multe sisteme RAPID, pentru configurarea unui sistem de triangulare, care să permită reconstrucţia tomografica din domeniul CWA. De altfel, SIBCRA dispune de un program software foarte performant, de cobceptie romaneasca -program de monitorizare a agenţilor chimici şi radioactivi -ce permite integrarea în reţea a detectoarelor RAID-M, RAPID şi a detectorului DET-COM, asigurând transmiterea automată şi în timp real a informaţiilor despre situaţia chimică şi radioactivă, prin intermediul sistemului de comunicaţii al armatei, la punctele de comanda.

–  completul de detecţie a agenţilor chimici AP-2C funcţionează pe principiul spectrofotometriei în flacără şi este destinat să detecteze şi să identifice prezenţa agenţilor chimici de luptă sub formă de vapori, aerosoli, praf şi pe cei sub formă lichidă, cu ajutorul unui dispozitiv de luare a probelor, precum şi a SCTI sub formă de vapori şi aerosoli.

–          RAID-S2,este un detector de gaze cu utilizare duala (civila si militara), ce poate fi operat timp indelungat. Acest sistem, monitorizeaza non-stop: aerul si mediul înconjurător, precum si aerul filtrat prin filtrele de protecţie NBC, determinand prezenta substantelor chimice şi radiologice, catalogandu-le si alarmand personalul. Acest echipament se gaseste si in dotarea fregatelor: Regele Ferdinand, Regina Maria si Marasesti.

-RAID-M 100 este capabil de a detecta, clasifica şi identifica si califica, concentratia continuă de CWA. Identitatea de substanţele detectate este afişată prin codul său standard (GA, VX, etc) sau abrevierea corespunzătoare. RAID-M 100, alarmeaza sonor si optic personalul, atunci când se identifică un agent chimic. Echipamentul este portabil, aflandu-se in dotarea trupelor NBC, IGSU, SRI, dar si a utilizatorilor civili.

Sunt in inzestrarea trupelor NBC si realizari autohtone, precum:

-analizorul portabil multi-canal, care este proiectat pentru a identifica rapid orice tip de contaminare radioactivă gama: de sol, apa, alimente, etc, inclusiv de la probe care sunt suspectate de a fi contaminate cu materiale radioactive, avand urmatoarele caracteristici: tip de detector: NaI (TI); gama de masura: 50 keV-3 MeV; rezolutie de energie raportat la CS 137: până la 9%; sensibilitate de energie raportat la CS 137: 20%; durata de viata a bateriei: peste 6 ore; 12 ore instabilitate de energie: pana la 1%; doză nivel gama: 0,01-300 qSv / h; gama spectrului de frecvenţe achiziţie de timp: 1-60000 s; greutate: 2,3 kg; dimensiuni: 350x185x140 mm; dispune de semnal optic de avertizare atunci când rata de doză este depăşita. Analizorul portabil multi-canal poate fi setat diferit, pentru următoarele evenimente, avand capacitate de auto-diagnoza, semnalizand orice defectiune: optic şi acustic, atunci când anumite valori presetate sunt depăşite; optic, atunci când bateria este descărcată.

Trupele NBC, dispun si de corturi logistice, de decontaminare si sisteme COLPRO cu structura gonflabila. Acestea pot fi accesorizate in functie de necesitati si solicitare: sisteme de incalzire/racire a aerului, sisteme de iluminare, sisteme de incalzire si injectie decontaminant, podele modulare, ecrane solare, etc. Romania foloseste in comun cu celelalte tari NATO software-ul NBC Analysis, pentru analiza si prognoza NBC (acest program este utilizat de catre toti membrii Aliantei, fiind creat de firma BRUHN NEWTECH din Danemarca).

 

Dupa ce am trecut fugitiv prin ceea ce inseamna amenintarile NBC, ne intrebam pentru ce toate acestea si cui ii folosesc? Aceste Arme nu sunt nici utile, nici necesare si cu atat mai putin usor de controlat –putand duce la epidemii si dezastre care pot afecta ireversibil si statul care le-a folosit si produs. Rata lor de siguranta este foarte mica, putand deveni o adevarata “Cutie a Pandorei”, odata ce sunt folosite. Cu siguranta insa, conform specialistilor, exista virusi si arme chimice, despre care nu se stie nimic sau mai nimic, in arsenalul unor state, mai mult sau mai putin dezvoltate si industrializate, “creatie” intamplatoare sau nu, a “geniului uman (pus in slujba “binelui” sau “a raului”, nu conteaza, tot “geniu” ramane!).

Stiinta, cu siguranta, nu sta pe loc! Si aici, crearea de noi medicamente si vaccinuri contra acestor amenintari este o lupta permanenta dar, conditia esentiala, este cunoasterea si identificarea amenintarii, altfel, totul este tardiv…Dar oare, se cunoasc in totalitate aceste amenintari? Virusii suporta permanent mutatii in natura, devenind din ce in ce mai rezistenti la antibiotice, deci, “creatiile” de laborator, oare astazi, la ce nivel de amenintare au ajuns? Nimeni nu stie cu certitudine!

Mai asistam astazi, la o “lupta” cel putin ciudata, a OMULUI cu…CREATIA, prin asa-zisa CLONARE –o sfidare, dupa parerea multor cercetatori si nu numai, la adresa VIETII si a mersului firesc a acesteia. Atat de departe a ajuns Genetica, dar ceea ce facem ASTAZI cu NOI, cu VIATA noastra, cu PLANETAnoastra, are cu siguranta consecinte pentruMAINE!

Armele chimice si biologice sunt o greseala a civilizatiei umane, aberante, distrugatoare si ilogice, ce nu folosesc nicicum progresului; ele sunt un atentat la VIATA UMANA, asa cum sunt defrisarile, murdaria, poluarea, disparitia speciilor animale –pentru NATURA. Cata dreptate are acel autor, necunoscut mie, care a facut urmatoarea afirmatie: “OMUL, ESTECEAMAI PRIMEJDUITA SPECIE DE PE PAMANT!” –si asta, fiindca OMUL este si ramane, cel mai mare dusman al…OMULUI.

Ce urmeaza nu putem sti, dar in privinta armelor chimice si biologice, desi n-au nicio legatura cu acestea, elocvente sunt cuvintele lui Voltaire: “Trebuiesc douazeci de ani pentru a-l aduce pe om din starea de planta in care se afla in pantecele mamei sale si starea de pur animal care este starea primei sale copilarii, pana la aceea in care maturitatea incepe sa rodeasca. Au fost necesare treizeci de secole pentru a-i cunoaste cat de cat structura. Ar fi necesara vesnicia pentru a cunoaste ceva din sufletul sau. Si nu trebuie decat o clipa pentru a-l ucide”.

SURSA: https://www.rumaniamilitary.ro/armele-bacteriologice-si-chimice-un-rau-deloc-necesar-partea-a-ii-a

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...