Tatăl a construit un pat pentru curtea din spatele casei, dar staţi să vedeţi salteaua. Genial!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O zi petrecută în parc poate fi oricând relaxarea de care avem atât nevoie după o perioadă de muncă asiduă. Gândiţi-vă cât de plăcut este să putem lenevi întinşi pe iarbă, privind cerul senin şi oamenii zâmbitori care trec pe lângă voi. Mult mai frumos ar fi să aduceţi această părticică de rai chiar la voi acasă, dar uneori acest lucru poate părea o misiune imposibilă.

Sătul să i se spună că nu are destul spaţiu în curtea sa pentru a planta gazonul verde care reuşea să îi aducă liniştea de care avea nevoie, Jason Hodges s-a decis să le arate tuturor că se înşeală amarnic. Astfel el a pus în practică o idee care nu îi dădea pace de ceva timp!


În curtea din spatele locuinţei sale trona regeşte cimentul dur şi rece, însă perioada sa de glorie părea să fie pe terminate. După ce a făcut rost de câteva scânduri de lemn, Jason a început să construiască un pat. Nimic ciudat până acum, însă ceea ce îl făcea pe acest pat să fie cu totul special era faptul că în loc de saltea va fi folosit gazon proaspăt! O minunăţie de proiect…

Cum orice pat are nevoie de un cadru, Jason a îmbinat patru scânduri în formă de dreptunghi şi primul pas era deja finalizat. Următoarea etapă a reprezentat-o bineînţeles construirea unei baze pentru montarea gazonul. Chiar dacă totul prinsese cât de cât contur, nu arăta încă foarte bine, iar elementul care lipsea era somiera pe care o găsim la orice pat. Foarte rapid acesta a construit o cutie de lemn care va avea acest scop şi a ataşat ramele laterale.


Cum patul deja avea aspectul dorit era necesar să se pună la punct câteva detalii care ţin de estetică. Mai întâi pentru a scăpa de aşchiile care te pot răni foarte uşor şmirghelul se poate dovedi foarte util, iar apoi o vopsea de culoarea ciocolatie îi va da lemnului un farmec aparte. Se adăugă apoi câteva stinghii de lemn masiv de culoare deschisă pentru a decora somiera şi rama patului iar efectul obţinut este de milioane.

Singura care mai lipseşte este doar salteaua naturală din iarbă crudă. Întregul cadru va fi acoperit cu un material impermeabil care nu va permite solului umed să se strecoare printre scândurile de lemn. După ce interiorul cadrului de lemn este umplut cu pământul fertil, acesta se netezeşte cu ajutorul unei unelte. Pentru ca acest sol să aibă întotdeauna umiditatea necesară se foloseste un hidrogel care se transformă uşor într-o pastă omogenă. Această materie densă se presară deasupra stratului superior de pământ şi apoi se acoperă discret. Pentru ca lucrarea să fie serioasă se poate adăuga şi un strat subţire de îngrăşământ.

În continuare nu vă mai rămâne decât să adăugaţi bucăţile de gazon proaspăt, pe care la nevoie îl mai puteţi dichisi folosind o foarfecă specială şi neapărat nu uitaţi să îl udaţi. Nota finală este dată bineînţeles de plantele minunate care îşi vor ocupa locul la capul patului, de pietricele şi pernele moi care completează întregul decor.

Privind imaginile finale ne dăm seama ce diferenţă uriaşă poate să facă acest pat natural. O curte anostă, acaparată de ciment s-a transformat instantaneu într-un spaţiu verde fantastic!

http://www.livebiz.ro/video/un-pat-pentru-curtea-din-spatele-casei/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Măi, dar vouă chiar nu vă este rușine? Cel putin 3 masoni apar in clipul taxi ANTI-catedrala! JALNICI|PENIBILI|IPOCRITI

Savantii romani Tesla, Coanda, Oberth si farfuriile zburatoare

Kodak a dat faliment din cauza camerelor digitale, vor disparea si masinile pe benzina datorita celor electrice, mineritul si gazul datorita energiei solare, meserii precum avocat, datorita unor softuri care traduc totul in termeni juridici, taximetria din cauza aplicatiei uber

REVOLTĂTOR. Casa lui Horea, o RUINĂ. Conacele grofilor maghiari, refăcute cu milioane de euro din banii publici!!!

Acest tabel merită să fie printat și pus pe perete! Află timpul de digestie al produselor!

Închide