Timp de 15 ani acest bărbat înmormânta bebelușii avortați. Iar când la el au venit mamele lor, a făcut ceva incredibil!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tong Phuoc Phuc din Vietnam a arătat întregii lumi ce înseamnă altruismul adevărat. Totul a început în 2011, când soția lui era însărcinată.

Stând pe holul spitalului, Tong a observat cum femeile însărcinate intră într-un cabinet și ies de acolo cu lacrimi în ochi. Și fără copil.


Facebook/Tống Phước Phúc Orphanage

Tong nu a înțeles imediat ceea ce văzuse. El nu putea înțelege cum este posibil să-ți omori propriul copil. Să-l omori și nici măcar să nu-l îngropi cum se cuvine.


Facebook/Tống Phước Phúc Orphanage

Această situație a atins nespus de mult inima lui Tong. Din propriii bani, acest zidar a hotărât să cumpere un teren de lângă muntele Hon Thom, unde putea să-i înmormânteze pe micuții, viața cărora s-a încheiat fără să fi început. Primind permisiunea spitalului, Tong a înmormântat mai mult de 10.000 de micuți în primii doi ani.

Însă adevăratul scop al vietnamezului era altul. Tong spera că, vizitând cimitirul, femeile însărcinate nu vor mai vrea să-și omoare propriii copii.

Facebook/Tống Phước Phúc Orphanage

Ideea lui a avut succes: peste o perioadă, femeile, care aveau dificultăți materiale și nu-și puteau asigura pe viitor copilul, veneau la Tong după ajutor.

Răspunsul bărbatului a atins sufletele tuturor. Tong a acceptat să-i primească în familia sa pe toți copiii nevoiași. În cimitirul, care era cândva plin de tristețe și amărăciune, a fost construită o casă, care a devenit căminul a mai mult de 100 de copii.

Facebook/Tống Phước Phúc Orphanage

Simțind compasiune pentru necazurile altora, Tong a acceptat să returneze copiii mamelor, când ele își vor depăși problemele financiare și familiale.

Pentru a nu se încurca în numele celor 100 de fii și fiice adoptive, Tong le-a dat tuturor niște porecle drăguțe. De exemplu, „Vinh” (onoare) sau „Tam” (inimă). Toți micuții poartă atât numele mamei lor, cât și pe cel al lui Tong.

Facebook/Tống Phước Phúc Orphanage

„Voi continua să fac aceste lucruri până la ultima suflare” — spune tatăl acestor copii. ”Sper că și copiii mei vor ajuta oamenii, când eu voi părăsi această lume”.

Facebook/Tống Phước Phúc Orphanage

Ochii copiilor de pe această fotografie strălucesc de fericire. Poți învăța multe de la un astfel de tată!

.

Autor text: Perfect Media

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...