Toți, cu excepția soției sale, îl considerau nebun. O să fii uimit când vei afla numele acestui bărbat!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Probabil fiecare dintre noi are propriile răspunsuri la întrebarea: ce este cel mai important în viața familială. Sunt sigur că mulți își vor aminti de dragoste, încredere și devotament. Pe lângă toate acestea este importantă și susținerea reciprocă în diverse situații.

În acest articol am hotărât să vă relatăm povestea unui om foarte cunoscut. Anume despre el știe toată lumea, dar, cu siguranță, că el nu devenea atât de popular, dacă nu exista jumătatea lui, care mereu îi era alături, avea încredere în el și mereu îl sprijinea în munca sa.


Când era tânăr acest bărbat lucra într-o companie electrică. Era plătit cu 11 dolari pe săptămână, ceea ce nu era deloc suficient pentru o viață luxoasă. Ziua lui de muncă era de 10 ore. Întorcându-se de la serviciu, el continua să lucreze în hambar, încercând să-și îndeplinească visul.

Tatăl acestui tânăr zicea că el nu va reuși, iar vecinii lui îl considerau nebun. Nimeni nu-l credea, cu excepția devotatei sale soții, care întotdeauna îi era alături. Această femeie putea să-i țină lampa ore întregi atunci când el lucra noaptea. Îi clănțăneau dinții de frig, îi amorțeau mâinile, deseori răcea, dar totuși nu-l părăsea. Ea credea că munca lui nu este zadarnică!


Și, într-o zi, peste câțiva ani, din hambarul lor s-a auzit un zgomot. Ușile s-au deschis și toți vecinii „nebunului” au văzut cum el, împreună cu soția sa, merg într-o căruță fără cal. Numele acestui om ciudat este Henry Ford.

1 (1)

Când, peste mulți ani, cunoscutului antreprenor Henry Ford i se lua un interviu, un jurnalist l-a întrebat ce ar fi vrut el să devină într-o altă viață. Ford i-a răspuns zâmbind: „Orice. Numai soția mea să-mi fie alături!”

Fii de acord cu lucrul că această poveste demonstrează cât este de important ca o soție să-și sprijine soțul, pentru că dacă ai o astfel de susținere, este imposibil să nu reușești!

 

Autor text: Perfect Media

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Sfatul omului cu cel mai ridicat coeficient de inteligență din lume: ”Întoarce-te la lucrurile simple, îți va fi mult mai bine”

Din cauza ocupatiei straine Romania nu mai are economie nationala

Rugăciune pentru IMPLINIREA SUFLETEASCA

Ura pe evrei este un pacat urias, ocultele mondiale sioniste, nu evreii de rand omoara copii in Palestina

Semnificatia oculta si satanica a semnului pacii

Închide