Toti pro-vaccinistii sa doneze pentru aceasta fetita nenorocita de un vaccin DE URGENTA!!!! Iata ce pot face vaccinurile!!!

Distribuie!


De aproape trei ani în familia Pânzaru din satul Bujor, raionul Hâncești, timpul parcă s-a oprit în loc. Pe data de 1 iunie 2014, viața lor a fost colorată în culori gri. Nici pentru o clipă nu s-au gândit că anume această zi va fi ca o filă neagră în calendarul vieții lor.

„O nenorocire mare s-a abătut peste noi”, ne-a spus Ana Pânzaru, mamă a patru copilași.

Totul a pornit de la un simplu vaccin administrat fiicei sale care atunci, în 2014, avea doar 1 anișor, iar mai apoi viața acestei copilițe s-a transformat într-un adevărat coșmar. Otilia s-a ales cu o paralizie a jumătății corpului pe partea stângă.


„La data de 1 iunie 2014 am fost la control cu fiica Otilia, la 1 anișor. I s-a făcut vaccina, care a dat complicații. Otilia a făcut febră. A treia zi s-a ridicat temperatura la 39,5 grade. Am chemat urgența, medicii i-au făcut o injecție, au consultat-o, spunând că nu are nimic grav. Fetiței i se făcuse mai rău, am sunat din nou urgența. Ajunși la fața locului, ne-au spus că fetița a făcut convulsie. Am fost transportați la spitalul din Hâncești, ulterior la Chișinău, câteva zile a avut mereu febră. În a șasea zi de chin am făcut o tomografie la cap, a fost diagnosticată cu meningoencefalită mixtă, ulterior intrând în comă timp de trei săptămâni. Și așa am primit vestea cutremurătoare. Când s-a trezit s-a depistat că Otilia are comoție cerebrală cu paralizie pe partea stângă”, ne-a povestit plină de durere mama Otiliei.

De atunci, fetița a stat mai mult pe patul de spital, a avut nevoie de medicamente, care spun părinții Otiliei sunt foarte costisitoare, dar tratamentul nu aduce practic rezultate îmbucurătoare.

„De aproape trei ani ne chinuim cu micuța noastră, vrem să poată să meargă, să se bucure de viață așa cum merită fiecare copilaș. Însă Otilia nu merge, nu vorbește, nu stă așezată și nu poate ține capul”, a povestit cu lacrimi în ochi Ana Pânzaru.

Timp de 3 ani, părinții Otiliei au încercat să facă posibilul și imposibilul pentru a merge la diverse tratamente de reabilitare, aici, în țară, ceea ce este foarte costisitor. Însă nu e de ajuns. Micuța Otilia are nevoie de investigații complete peste hotarele țării, ceea ce părinții nu își pot permite. Familia Pânzaru vă roagă să o ajutați pentru a-i oferi o șansă la o viață normală fetiței lor de trei anișori.


Acest îngeraș poate fi salvat, oricine dintre noi poate face un gest nobil.

Viaţa ei depinde de fiecare dintre noi! Dacă te-ai decis să o ajuți pe Otilia, îi poți contacta pe părinții ei la numărul de telefon: 079530260 (tatăl: Sergiu, mama: Ana).

Sau puteți dona prin transfer bancar:

 

https://stirilocale.md/sa-intindem-o-mana-de-ajutor-cosmarul-prin-care-trece-otilia-o-fetita-de-3-anisori.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
The Guardian: Pădurile virgine din România, distruse de austriecii de la Schweighofer | presedintele tarii nu ii opreste deloc la fel cum au facut si cei de dinainte

O mare compania austriacă de prelucrare a lemnului, care alimentează magazine de profil din UE, a fost acuzată de distrugerea...

Lasati Barnevernet sa isi faca treaba? Păi Barnevernet a reusit sa plaseze copii din familii normale in familii de drogati, de homosexuali si pedofili

Scriitorul George Alexander, un român care trăieşte de 20 de ani în Norvegia şi se ocupă de management educaţional în...

Tu cumperi apă îmbuteliată? 11 din 19 sortimente depășesc limita admisă de bacterii. Vezi aici pe care trebuie să le eviți:

Direcția Sanitară Veterinară (DSV) Bucureşti a verificat 19 sortimente de apă dintr-un supermaket, iar rezultatele au fost șocante. 11 sticle...

Model de sesizare la Ministerul Sanatatii. Macar faceti copy paste si trimiteti pe mail.

"Subsemnata..., domiciliata in Bucuresti, str.... nr ..., va scriu referitor la proiectul Legii Vaccinarii care a fost publicat pe site-ul...

Închide