Traiesc milioane de bacterii in buretele de vase! Iata cum sa le opriti extinderea!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Conform unui studiu recent, peste 90% din buretii de vase contin o concentratie mare de bacterii. Aceste bacterii pun probleme mari in ceea ce priveste sanatatea! Expertii englezi au descoperit faptul ca peste 85% din oameni nu isi spala buretele de vase la o temperatura suficient de ridicata incat sa omoare bacteriile. In acelasi studiu se mentioneaza si faptul ca numarul bacteriilor gasite in buretele de vase este de 6 ori mai mare decat numarul bacteriilor din baie.

Buretii reprezinta mediul perfect pentru cresterea bacteriilor deoarece sunt in permanenta uzi, fapt extrem de favorabil proliferarii bacteriilor.
In plus, studiul a demonstrat ca peste 90% din buretii de vase contin mai mult de 1 miliard de bacterii, si 60% din ei contin E-coli iar 25% au o concentratie ridicata de pseudomona, factorul principal al aparitiei infectiilor de ochi sau piele.
Pentru a preveni riscurile la care va supuneti sanatatea, urmati aceste sfaturi:

1. Dupa fiecare spalare, curatati bine buretele, cu apa calda, si o data la doua zile curatati-l cu o solutie antibacteriana.

2. Schimbati buretele o data la doua saptamani.

3. Puteti folosi buretele pentru o perioada mai lunga de timp daca il fierbeti sau il spalati la temperaturi mai mari de 6ooC. Il puteti spala si in masina de spalat vase.

4. Pentru curatarea bucatariei, folositi servetele antibacteriene si nu burete!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com – “Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare”. Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.

– See more at: http://www.pentrusuflet.com/2015/12/traiesc-milioane-de-bacterii-in.html#sthash.HsIWDZFg.j8jH55tf.dpuhttp://www.pentrusuflet.com/2015/12/traiesc-milioane-de-bacterii-in.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Patimile sub imperiu monarhic a vieţii de iobag în vremea lui Horea: „Tăranul român era pus în aceeaşi categorie cu dobitoacele“

EXCLUSIV/Franţuzoaica lui Nicuşor Dan a păpat şi banii pe studiul de fezabilitate a centurii Comarnic şi Buşteni

Legătura între stări emoționale și boli| Ce patesc femeile care barfesc!!!

Adevarul despre CANCER pe care medicii nu vor sa-l recunoasca!

Obama si Hillary l-au numit rau, insa el le-a dat oamenilor curent gratis, sanatate gratis, dobanzi zero, tinerilor casatoriti- 50 de mii de dolari, mamele la nastere 5000 de dolari etc.

Închide