TRUCUL MINUNE PRIN CARE ITI SCAZI TENSIUNEA IN DOAR 5 MINUTE! NU AI NEVOIE DE NICIUN MEDICAMENT

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai raspandite boli ale epocii moderne. Aceasta mai este asociata si cu o crestere a consumului de alcool, cu fumatul, consumul alimentelor sarate, obezitatea, cu cresterea nivelului de stres si cu privarea de somn.

Lu Hun Sen, medic la clubul de fotbal „Spartak” Moscova, readuce la lumina una dintre metodele de scadere a tensiunii folosita in medicina chineza antica.


Conform medicinei chineze, daca apare undeva in corpul o stagnare de sange, atunci acea zona este punctul de plecare al unei boli. Daca toate punctele furnizeaza fluxul sanguin adecvat si nu exista nici o stagnare, atunci organismul este capabil sa vindece boala rapid, noteaza ele.

Masajul punctelor cheie este foarte util. Iata ce spuneau medicii chinezi ca trebuie sa faci pentru a reduce tensiunea arteriala in doar 5 minute:


Punctele 1 si 2

Nu este neaparat un punct, ci mai degraba o linie. Se intinde din spatele lobului urechii pana la mijlocul claviculei. Nu apasa puternic aceasta linie si nici nu masa ferm, ci mai degraba mangaie-o lin. Fa miscari domoale cu mana de sus in jos, abia atingand cu varfurile degetelor. Repeta miscarea de 10 ori pe o parte si de 10 ori pe cealalta.

Citeste mai mult aici.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
CONGELAȚI SPERMA ÎNAINTE DE VACCINUL COVID PENTRU A PROTEJA FERTILITATEA – SPUN CERCETĂTORII UNIVERSITĂȚII DIN MIAMI

După ce că îşi înmormântează unicul fiu, părinţii lui Valentin Fieraru mai primesc o lovitură, de această dată din partea unor ziarişti!

SANATATEA TA MENTALA TRECE PRIN STOMAC! VEZI CUM POTI INFLUENTA GANDUL PRIN CEEA CE MANANCI!

Invazia musulmana profetita de Vechiul Testament, Nostradamus, Baba Vanga si Iustin Parvu

Pune un „Doamne” și gândul tău a devenit rugăciune: “Doamne, cum să ajung acolo, că trebuie înainte să merg dincolo și nu știu cum o să fac. Ajută-mi, Doamne!“

Închide