Trump a retras Statele Unite din Tratatul Minciunii Încălzirii Globale. Cerem Guvernului României să retragă România din acest tratat odios care bagă în faliment Industria pe Cărbuni a României și împovărează cu taxe populația și industria țării

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

‘I represent the people of Pittsburgh NOT Paris’ – ‘Eu reprezint oamenii din Pittsburgh, NU pe cei de la Paris’ – a spus Donald Trump

Să dea Dumnezeu să avem și noi cât de curând un conducător patriot care să spună:


„Eu reprezint oamenii din Oltenia și din Valea Jiului și nu pe cei de la Bruxelles”.

Nota Redacției:

De la preluarea mandatului său de Președinte la 20 ianuarie 2017, Trump, a numit schimbările climatice o „farsă”.

„Nu pot, în bună cunoștiință de cauză, să susțin o înțelegere care să pedepsească Statele Unite; asta este ceea ce face acest tratat” a spus Trump.


Despre această FARSĂ ORDINARĂ PROGRESISTĂ care bagă GRATUIT trilioanele de euro anual în buzunarele miliardarilor progresiști ai planetei, Fluierul.ro a fost SINGURUL ZIAR DIN ROMÂNIA care v-a informat încă de la apariția sa.

Fluierul.ro a fost SINGURUL ZIAR DIN ROMÂNIA care l-a susținut pe Donald Trump din momentul în care și-a anunțat candidatura. L-a susținut pentru IDEILE SALE care coincideau în mare măsură cu ale noastre.


La aceea vreme toate ziarele și televiziunile din Romănia (HotNews, Adevărul , Antena 3, Digi, Realitatea etc..), în cor cu presa mondială își băteau joc de el și-l făceau clovn și-l înjurau în toate felurile.

Gâdea și Antena 3 îi prezentau casa și-și băteau joc „de prostul gust al miliardarului scăpătat și sclerozat, Donald Trump”.

Astăzi Gâdea și cei de la Antena 3 îl ling în fund. Cei drept Badea s-a declarat pro-Trump cu vreo lună-două înainte de alegeri, dar când Gădea făcea emisiuni „de tip FSN vila lui Ceaușescu” despre vilele și nevasta lui Trump cu vreo 4-5 mai devreme, Badea nu zicea nici PÂS…și nici nu se declara fan-ul lui Trump cum o face astăzi. La acea vreme nici măcar nu-l critica pe Iohannis că de’, aceea era politica Postului. USR-iștii progresiști bântuiau prin studiouri și progresistul Iohannis nu era atins nici măcar cu o floare. Bătaia de joc a Antenei 3 de atunci era cndidatul conservator Donald Trump.

Cosmin Gușă cu țucălarul lui SOROS, al lui #rezist și al sistemului progresist, Rareș Bogdan, cel cu batistuța la buzunar de la Realitatea TV, îl înjură și azi pe Donald Trump împreună „cu armata lor de analiști”, toți oameni ai sistemului progresist de la noi ba unii ce veneau pe-acolo aveau strânse legături cu serviciile fiind colaboratori pe la Academia SRI etc.

Despre mizeriile debitate ca „știri” pe la Digi, Adevărul, HotNews și pe la ONG-urile lui SOROS nici nu are rost să vorbim

Asta, probabil până când va pleca Iohannis în SUA când vor începe să curgă laudele…

ActiveNews (cică conservatori), scriau la „Opinii” în timpul campanii electorale din SUA care după ei, „ținea prea mult”, că „Hillary și Trump sunt 2 maimuțoi”. Astăzi îl laudă pe marele conservator Trump

NIMENI n-a îndrăznit să scrie în presa din România, în afară de Fluierul.ro că ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ e O MINCIUNĂ ȘI O CACEALMA care ne bagă în faliment Industria de cărbuni și alte industrii și care pune taxe verzi și de poluare aiurea DOAR ca să BAGE trilioane de euro anual în buzunarele miliardarilor progresiști ai planetei care controlează industria așa-zisă „verde”

Iată că acum întreaga planetă, în frunte cu președintele SUA, începe să se deștepte și să pună sub semnul întrebării MAREA CACEALMA PROGRESISTĂ numită „Încălzirea Globală”

Cerem Guvernului României să retragă România din acest tratat odios care bagă în faliment Industria pe Cărbuni a României și împovărează cu taxe populația și industria țării

Desigur slugile străinătății din politica noastră nu vor lua niciodată o decizie în interesul țării noastre, iar industria romînească pe cărbune va fi PUSĂ PE BUTUCI sub înaltul patronaj și sub comanda federalistei UE care asta își și dorește.

Notă: Să ne înțelegem, noi nu suntem fanaticii lui Donald Trump, cum nu suntem fanaticii nimănui. Noi susținem IDEI nu persoane. Susținem idei care în urma analizei noastre le considerăm a fi CORECTE, PRINCIPIALE și în care CREDEM.

În plus verificăm realitatea pe baza de fapte și dovezi și nu pe baza propagandei unora și a altora. (cum am făcut și în cazul temperaturilor globale din ultimii 150 de ani când am văzut că temperatura medie globală a crescut cu 0.75 grade Celsius adică CU NIMIC din moment ce temperatura de la iarnă la vară variază la noi de la -20 grade celsius la +40 grade celsius iar temperatura de la noapte la zi variază cu 10 – 15 grade celsius ZILNIC )

Cât timp acea persoană susține idei identice cu ale noastre susținem și noi acea persoană. Când nu le mai susține : salutare și noroc.

De exemplu, există dubii dacă Assad a folosit într-adevăr recent acel gaz împotriva civililor în Siria. De aceea ordinul lui Trump de a bombarda Siria în lipsa unor dovezi concludente și în lipsa unor decizii internaționale, e cel puțin discutabil dacă nu chiar dubios. De aceea avem mari îndoieli că decizia lui Trump de a bombarda recent Siria a fost una corectă.

Dar astăzi, DEMASCÂND O CACEALMA ce bagă în buzunarele unora TRILIOANE DE EURO ANUAL, prin JEFUIREA POPOARELOR, Donald Trump a luat o DECIZIE CRUCIALĂ ca un bun patriot dedicat țării sale și ca un exemplu pentru celelalte țări ale lumii

De la preluarea mandatului său de Președinte la 20 ianuarie 2017, Trump, a numit schimbările climatice o „farsă”.

„Nu pot, în bună cunoștiință de cauză, să susțin o înțelegere care să pedepsească Statele Unite; asta este ceea ce face acest tratat” a spus Trump.

Iată că nu ne-am înșelat (cel puțin nu întru totul) atunci când am fost singurul ziar din România care l-am susținut pe Donald Trump

Din păcate noi avem la putere, niște cozi de topor și niște slugi ale străinătății incapabile și nici măcar doritoare să lucreze în interesul poporului care i-a ales

Practic nu există NIMENI în actuala clasă politică a țării noastre care să urmeze exemplul de patriotism al lu Donald Trump și să lupte deschis cu CARACATIȚA GLOBALISMUL PROGRESIST de sorginte neomarxistă

‘I represent the people of Pittsburgh NOT Paris’ – ‘Eu reprezint oamenii din Pittsburgh, NU pe cei de la Paris’ – a mai spus Donald Trump.

Să dea Dumnezeu să avem și noi cât de curând un conducător patriot care să spună „Eu reprezint oamenii din Oltenia și din Valea Jiului și nu pe cei de la Bruxelles.

Știrea:

Washington – Președintele Donald Trump a anunțat, joi, retragerea Americii din acordul privind clima de la Paris, semnând o schimbare amplă de politică

Într-o declarație extrem de anticipată din partea Casei Albe, Trump a declarat că Statele Unite vor renunța la tratatul actual semnat la Paris referitor la așa-zisele „Schimbări Climatice” – dar că sunt deschise unei negocieri noi.

„Începând cu ziua de azi, Statele Unite vor înceta să pună în practică Acordul de la Paris, fără caracter obligatoriu, și fără povara financiară și economică draconică pe care acordul le impune țării noastre”, a spus Trump.

„Vom ieși (din tratat), dar vom începe să negociem și vom vedea dacă vom putea face o înțelegere corectă și dacă putem, este grozav și dacă nu putem, este bine” – a spus Trump.

Deși detaliile și timpul ieșirii SUA din tratat sunt încă neclare, Trump a susținut că acordul a fost o afacere proastă pentru americani și că a ținut cont de promisiunile pe care el le-a făcut în campanie pentru a pune muncitorii americani pe primul loc. Din acest motiv Trump a spus că nu vrea să închidă minele de cărbuni sau să împovăreze industria americană care le dă americanilor sute de mii locuir de muncă cu noi taxe de poluare și taxe verzi.

„Nu pot, în bună cunoștiință de cauză, să susțin o înțelegere care să pedepsească Statele Unite; asta este ceea ce face acest tratat” a spus Trump.

Casa Albă le-a spus aliaților săi că înțelegerea din 2015 a fost semnată de președintele Barack Obama din „disperare”.

Trump s-a confruntat cu presiuni de ultim moment din partea marilor magnați de afaceri, din partea aliaților străini și din interiorul propriei sale echipe de la Case Albă, pentru a nu scoate Statele Unite din Acordul semnat de 196 de părți.

Donald Trump, în vârstă de 70 de ani, și-a anunțat decizia ferm, după ce anterior a refuzat să-și exprime preferința în vreun fel sau altul până la anunțul său de acum.

Oponenții retragerii – prin care se spune că se află și fiica lui Trump, Ivanka – au avertizat că „reputația Americii și rolul său de lider pe scena mondială sunt, de asemenea, în joc, la fel ca și mediul”.

De la preluarea mandatului său de Președinte la 20 ianuarie 2017, Trump a numit schimbările climatice o „farsă”.

„Nu pot, în bună cunoștiință de cauză, să susțin o înțelegere care să pedepsească Statele Unite; asta este ceea ce face acest tratat” a spus Trump.

SURSA: http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1047643&title=trump-a-retras-statele-unite-din-tratatul-minciunii-incalzirii-globale-cerem-guvernului-romaniei-sa-retraga-romania-din-acest-tratat-odios-care-baga-in-faliment-industria-pe-carbuni-a-romaniei-si-impovareaza-cu-taxe-populatia-si-industria-tarii

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...