Trump: redeschid investigatia dosarului 9/11

Distribuie!by Planurile lui Donald TRump pentru primele 100 de zile in Casa Alba au ridicat multora sprancenele, insa cel mai deranjant factor va fi redeschiderea anchetei dosarului 9/11. Trum crede ca 9/11 atacul avioanelor asupra turnurilor gemene, nu a fost investigat cum trebuie si planuieste sa sape doasrul pana la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Planurile lui Donald TRump pentru primele 100 de zile in Casa Alba au ridicat multora sprancenele, insa cel mai deranjant factor va fi redeschiderea anchetei dosarului 9/11.

Trum crede ca 9/11 atacul avioanelor asupra turnurilor gemene, nu a fost investigat cum trebuie si planuieste sa sape doasrul pana la fund. ” In primul rand, investigatia 9/11 este un haos total si trebuie reluata”, a afirmat Trump. Din acest motiv chiar Bush nu a dorit sa voteze pentru Trump, caci Trump l-a acuzat pe Bush de multe nereguli.


Cum e posibil, spune Trump, ca 2 avioane sa atace 3 cladiri in aceeasi zi? Niciodata nu am uitat ca nu s-a mai spus nimic despre distrugerea cldirii 7 in documentul de 585 de pagini, cladire care s-a prabusit fara nicio explicatie.

Donald Trump a mai adaugat ca nu e posibil ca acest dosar sa fie cu caracter secret si conform unui senator care a avut acces la cateva zeci de pagini,  rezulta ca daca poporul american ar sti cu adevarat ce se mentioneaza in acel dosar, ar fi revolutie acum in strada.


Trump: I’m Reopening 9/11 Investigation

Sursa: worldtruthtv, traducerea Cocoon, orice preluare trebuie specificata cu link de directionare catre aceasta pagina.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite