Tudose şi SECRETELE SOŢIEI SALE. Sunt în joc MILIOANE DE EURO. Detalii explozive

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Soția lui Mihai Tudose este secretară la o firmă care a câștigat milioane de euro de la stat, care pare să se bucure de mult noroc de când aceasta lucrează pentru ei.

Jurnaliștii de la România Libera scriau în luna mai că „doamna  Corina Tudose  avea un salariu de 5.000 de lei pe lună ca „asistent manager“ la societatea En Electric Proiect Office SRL. Administratorul firmei spune că femeia lucra, de fapt, la Departamentul Ofertare Licitaţii.


În 2015, în timpul primului mandat la Economie al lui Tudose, En Electric Proiect Office a prins în condiţii suspecte un contract de 6,5 milioane de euro pentru a construi reţeaua de canalizare a orașului Buşteni. Iniţial, licitaţia a fost anulată, apoi, la reluare, din cele şase oferte, cinci au fost anulate. Numai firma soţiei ministrului a rămas „în picioare“. În timpul documentării acestui material, Corina Tudose şi-a dat demisia de la En Electric Proiect Office.

Potrivit celei mai recente declarații de avere, soția acestuia, Loredana Ivan, a fost angajată în 2016 drept “funcționar cu statul special” la “UM 0472”, o unitate militară care aparține SRI, de unde a încasat 88.525 de lei. Tot soția directorului de cabinet al lui Tudose a fost în 2016 “asistent asociat” la Academia Națională de Informații “Mihai Viteazu” din cadrul SRI, de unde a încasat 2.948 de lei.


http://evz.ro/mihai-tudose-secrete.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...