Tupeu fără limite în Parlament | Deputații vor putea merge în vacanță cu mașinile de serviciu

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deputaţii vor putea folosi maşinile de serviciu şi în perioda vacanţei. Decizia a fost luată de Biroul Permanent. În ultimii ani, aleşii nu au mai avut voie să folosească maşinile Parlamentului în concedii.

Anul acesta, deputații vor merge în vacanţă cu maşinile plătite de cetăţeni. Decizia a fost luată de Biroul Permanent al Camerei, arată B1 TV.


“Aşa cum au solicitat colegii noştri, în perioada vacanţei parlamentare, preşedinţii, liderii de grup şi membrii Biroului permanent, la acţiunile pe care aceştia le desfăşoară, să poată beneficia de maşină cu aprobarea membrului Biroului permanent cu informarea ulterioară a Biroului. Practic, s-a completat articolul 2 cu un alineat 2 care acoperă solicitarea colegilor noştri’, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, potrivit stenogramei sedinţei din data de 27 iunie.

În urma deciziei, preşedinţii comisiilor pot solicita Preşedintelui Camerei Deputaţilor utilizarea autoturismelor repartizate comisiilor în vederea participării, în perioada vacanţei parlamentare, la acţiuni neprogramate. Membrii Biroului permanent care asigură permanenţa la Camera Deputaţilor vor decide asupra celor solicitate, cu informarea ulterioară a Biroului permanent.


Decizia vine după ce în ultimii doi ani aleșilor le-a fost interzisă folosirea maşinilor din dotare în timpul vacanţei parlamentare.

Tupeu fără limite în Parlament | Deputații vor putea merge în vacanță cu mașinile de serviciu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...