UIMITOR: Dumnezeu a lasat mesaje in ADN-ul nostru, trebuie doar sa invatam sa le citim

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
ADN – Limbajul lui Dumnezeu – analog al unui computer&programator IT


Antony Flew marele luptator ateu al anilor ’80-’90, un precursor al lui Richard Dawkins, milita pentru eliminarea oricarei referiri a lui Dumnezeu in societate. Insa, ultimele descoperiri in stiinta in decursul a 20 de ani, l-a facut sa isi schimbe parerea, respingand ateismul si sa traga o concluzie evidenta. Intr-un interviu, in 2004, Flew spunea: “Super-inteligenta este singura explicatie valida pentru originea vietii si complexitatea naturii”. Principalul motiv: ADN-ul. Iata de ce: ADN-ul in celeule noastre este foarte similar cu un program avanstat computerizat. Asa cum vedeti in fotografie, in stanga, un program computerizat este compus dintr-o serie de cifre: 1 si 0, denumit cod binar. Secventa si ordinea cifrelor 1 si 0 face un program computerizat sa mearga efectiv. In asemena fel si ADN-ul este compus din 4 elemente chimice, abreviate ca: A,T, G si C, adica adenina (notata A), citozina (C), guanina (G) si timina (notata T). Asa cum 1 si 0 sunt aranjate asa si aceste litere sunt aranjate in celula umana intr-o forma gen : CGTATGACGTCATGC s.a.m.d. Ordinea in care sunt aranjate vor programa actiunile celulei. Ceea ce este uimitor este faptul ca in fiecare celula fiecare cod ADN are 3.000.000.000 litere in lungime. Pentru a intelege suma informatiei ADN dintr-o singura celula un om ar trebui sa citeasca, la o rata de 3 litere pe secunda timp de 31 ani zi si noapte. Mai mult. S-a determinat ca 99.9% din ADN-ul tau este similar cu al meu. Ceea ce te face pe tine unic vine de la diferenta fractionala in felul cum sunt codate cele 3 miliarde de litere in celulele tale. Stiti ca Guvernul poate identifica orice roman pe baza CNP-ului sau in SUA social security number. Insa, in fiecare celula a ta exista o structura ADN lunga de 3 miliarde litere care iti apartine doar tie. Acest cod te denumeste pe tine si instructioneaza comportamentul celulelor tale. O adevarata industrie imposibil de atins cu tehnologia moderna.
Dr. Francis Collins seful Proiectului Genomului Uman – care e descifrat tainele ADN-ului uman – dar si fondatorul Fundatiei crestine BioLogos. El a spus: “Ganditi-va la ADN ca la un script instructional, un program software ce sta in nulceul celulei”. Perry Marshall, specialist IT: “Nu a existat niciodata un program informatic ce nu a fost creat inteligent indiferent ca este un cod, program sau mesaj printr-un limbaj de programare, totdeauna este o inteligenta in spatele acestui program”. Marele ateu Antony Flew s-a intors la credinta studiind rational stiinta. El se intreba in 2004 stiind codul de 3 miliarde de litere ce comanda functiile celulei “cine a programat codul”. Cine a plasat acest cod functional inauntrul celulei. E ca si cum te-ai plimba pe plaja si ai vedea un mesaj scris “Mihai o iubeste pe Roxana”. Stii ca valurile marii nu pot crea natural un mesaj pe nisip. E un mesaj precis. Este comunicare. Intr-un asemenea mod, structura ADN este complexe, scriptul de 3 miliarde litere contine informatie si programare de comanda a proceselor celulei.
In 2000 presedintele SUA Bill Clinton spunea:”Astazi invatam limbajul prin care Dumnezeu a creat viata”. Dr Francis Collins, seful proiectului genomului uman: “Astazi vedem pentru prima data limbajul de codificare a speciei noastre, cunoscut inainte doar de Dumnezeu. Cand ne uitam la ADN nu putem scapa de inteligenta din spatele lui.”


De ce ADN-ul este important? Este inca o dovada a lui Dumnezeu. El ne-a proiectat si am ajuns aici printr-un proces complex numit de unii evolutie, de altii design inteligent.

https://www.facebook.com/266330070109180/photos/a.754715581270624.1073741827.266330070109180/955811527827694/?type=3&theater

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...