UN BARBAT A FOST DIAGNOSTICAT CU CANCER LA OCHI DEOARECE FACEA ASTA NOAPTEA!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Un barbat in varsta de 40 de ani a fost diagnosticat cu cancer la ochi pentru ca facea acelasi lucru pe care il faci si tu aproape zilnic!

Vezi mai jos despre ce este vorba…. – See more at: http://www.secretele.com/2016/03/un-barbat-fost-diagnosticat-cu-cancer.html?m=1#sthash.NrrUZaim.dpuf


Exista numeroase cercetari stiintifice care au indicat ca lumina de la ecranul telefonului mobil poate avea ca rezultat distrugerea celulelor retinei la om, inclusiv afectarea vederii.

Cand folosim telefonul mobil in intuneric pentru o perioada mai lunga de timp, electronii vor luci direct in ochii nostri, provocand uscarea tesutului conjunctiv, cauzand cancerul la ochi si implicit orbirea.


Acest barbat de 40 de ani a mers la medic cand a intampinat probleme ale vederii, iar medicii au constatat faptul ca albumina se inrosise din cauza unor rani serioase. El folosea intotdeauna telefonul mobil timp de cel putin 30 de minute in intuneric, inainte de a merge la culcare.

Pe termen lung, acest lucru a dus la degenerescenta maculara si la aparitia cancerului ocular.

Medicii nu au putut face nimic in aceasta privinta, deoarece inlocuirea retinei este o procedura extrem de dificila pentru medicina timpurilor noastre. – See more at: http://www.secretele.com/2016/03/un-barbat-fost-diagnosticat-cu-cancer.html?m=1#sthash.NrrUZaim.dpuf

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa:meirihaowen.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!
– See more at: http://www.secretele.com/2016/03/un-barbat-fost-diagnosticat-cu-cancer.html?m=1#sthash.NrrUZaim.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...