Un doctor avertizează asupra CHEMTRAILS- darele mortii, o noua epidemie ce cauzeaza probleme creierului si plamanilor / Multi medici stiu dar tac

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Doctor avertizează asupra afecțiunilor pulmonare și cerebrale cauzate de  Chemtrail (substanțele chimice toxice dispersate de avioane)

Chemtrail. este un amestec de substanțe chimice toxice (aluminiu, bariu si titan) pulverizate de avioanele militare și comerciale, care diminuează foarte mult lumina soarelui, distrug copacii, contaminează sursele de apă și afectează creierul uman și corpurile tuturor ființelor de pe pământ


(Natural News) Existența chemtrails-ului a fost un subiect de dezbatere, dar acum este recunoscut de mai mult de experți de la meteorologi la oameni de știință. Este din ce în ce mai greu de negat, deoarece tot mai mulți oameni suferă de boli legate de chemtrails.

Când gazda TV Rachel Reenstra a avut probleme în a depăși o tuse persistentă, însoțită de dureri și febră, si a mers la un doctor. După ce radiografiile toracice au arătat un tip de bronșită, i-au fost administrate antibiotice, ceea ce părea să o facă să se simtă mai rău.


Doctorul ei i-a spus că o mulțime de infecții bacteriene se întâmplă în jur, iar când l-a întrebat de unde vin, el i-a spus adevărul, că mulți medici nu ar îndrăzni să le dezvăluie pacienților: Chemtrails sunt inima problemelor pulmonare răspândite chiar acum. Surprins de sinceritatea sa, ea a întrebat dacă ar putea să-l înregistreze despre fenomen. Puteți vedea videoclipul de mai jos; medicul anonim apare chiar înainte de minutul 8.

Doctorul spune că a fost martor la sute de californieni care suferă de această problemă, pe care el o numea „plămânul chemtrail”. El spune că este o „problemă emergentă” cu care se confruntă în întreaga lume, cu gazele toxice, substanțele chimice, metale grele și alte gaze care sunt pulverizate în atmosferă, ceea ce duce la niveluri problematice ale infecțiilor respiratorii.

El a adăugat că este deosebit de rău acolo unde locuiește Reenstra în California datorită apropierii de aeroportul Palmdale. El a spus că topografia zonei și Santa Ana Winds îngreunează această problemă, iar faptul că multe dintre cele mai poluate orașe ale națiunii se găsesc în California nu ajută. In plus, el a citat gazele de fracking care contribuie la problema, impreuna cu excesul de antibiotice si inhalarea mucegaiului.

Interesant, simptomele lui Reenstra au indicat inițial gripa. Când i-a spus doctorului că nu s-a vaccinat impotriva gripei acesta s-a aratat ușurat. În videoclip, puteți vedea pe doctorul curajos care admite că nu recomandă vaccinul împotriva gripei, cu excepția câtorva persoane selectate și chiar și atunci, sfătuiește să nu-l realizeze în fiecare an. El subliniază faptul că oamenii de știință practic ghicesc ce să include in vaccin în fiecare an, iar ultimii ani s-a dovedit sa fie eficient intr-o proporție doar de 20%. El simte că nu aduce nici un beneficiu pacienților și este mai bine să se practice prevenția decât vaccinarea.

Atât doctorul, cât și Reenstra își riscă cariera, vorbind în mod public despre această problemă controversată și sperăm că acest curaj al lor îi va inspira și pe alții să vorbească.

Aproape toată lumea de pe Pământ respiră un aer nesigur

Nu sunt doar chemtrails de care trebuie să vă faceți griji, apropo; există și problema de particule în suspensie. Tipul de pulberi fine care provin de la eșapamentele automobilelor care pot provoca inflamație în plămâni și în afara acestora, contribuind la boli cardiace și rezistența la insulină.

Un raport recent al Institutului pentru Efectele Sănătății a constatat că 95% din populația planetei noastre respiră în aer nesigur, care provine de la arderea combustibililor solizi cum ar fi cărbunele sau biomasa la emisiile de transport. Anul trecut, mai mult de șase milioane de morți au fost legate de poluarea aerului, cu cauze cum ar fi boala pulmonară cronică, cancer pulmonar, accident vascular cerebral sau atac de cord.

Cu atâtea toxine care plutesc deja în aerul pe care-l respirăm, ultimul lucru de care avem nevoie este chemtrails-ul să pună în aer chiar mai multe substanțe toxice. Descoperiți mai multe știri despre geoengineering și chemtrails la Geoengineering.news .

Un doctor avertizează asupra CHEMTRAILS LUNG, o noua epidemie ce cauzeaza probleme creierului si plamanilor / Multi medici stiu dar tac

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Hawaii transformă autobuzele vechi în adăposturi mobile pentru oamenii străzii

Europarlamentarul Laurențiu Rebega: Niciodată Europa nu ne-a dorit binele! Să fim înțeleși! Europa ne vrea PROSTI!

Poetul care se hrănea din Duh Sfânt: Vasile Voiculescu (13 octombrie 1884 – 26 aprilie 1963)

Ne-au furat Crăciunul. Iisus s-ar fi născut pe 17 iunie, nu pe 25 decembrie!

Îngerii ocrotitori ai copiilor pe care presa nu-i vede! Aceasta este latura Bisericii de care cei mai mulţi nu vor să știe!

Închide