Un europarlamentar câștigă 1 mil. € în 5 ani de mandat. Mizele unui fotoliu la Bruxelles

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Peste 300 de politicieni români se bat pentru 33 de locuri în Parlamentul European. Cele mai multe mandate ar urma să câştige PSD, urmat de PNL.

Mizele unui fotoliu la Bruxelles sunt mari. Aleşii care vor ajunge acolo ne vor reprezenta în Europa şi vor vorbi în numele nostru, iar banii nu sunt de neglijat. Pot câştiga în 5 ani de mandat cât nu câştiga mulţi românil într-o viaţă.


La PSD, se lucrează de zor. Încă de dimineaţă, Liviu Dragnea i-a chemat la şedinţă pe liderii din teritoriu, pentru a stabili strategia de campanie la europarlamentare. Iar social-democraţii din teritoriu sunt deja pregătiţi pentru mitinguri de susţinere.

Rovana Plumb, candidat PSD: ”Vom învesti astfel încât mesajele noastre să ajungă în casele tuturor românilor.”


Opoziţia mizează pe o strategie similară, dar candidaţii vor să fie prezenţi şi pe reţelele de socializare. La PNL, fiecare organizaţie va trebui plătească 1.000 de euro pentru mesajele de pe Facebook.

Robert Sighiartău, secretar general PNL: ”Sunt cotizaţii de la membri, există buget alocat pentru a promova mesajele PNL în campanie.”

Un milion şi jumătate de lei va putea cheltui fiecare candidat în campania electorală, iar mizele sunt mari.

În primul rând, veniturile sunt mult peste cele din România.

Cu un salariu de peste 6.000 de euro pe lună, sume forfetare, diurnă, cazare şi transport, un eurodeputat fără funcţii poate primi peste 1 milion de euro în cei 5 ani de mandat.

Şi prestanța este la fel de importantă. Discursurile din Parlamentul European, poziţia României faţă de probleme fierbinţi din ţara noastră, precum legile justiţiei şi alegerea unui procuror general european, au arătat cât de important este ca un europarlamentar să fie foarte bine pregătit.

Deşi campania electorală începe abia peste o lună, unele partide au furat startul.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai, în aceeaşi zi cu referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis.

https://extranews.ro/un-europarlamentar-castiga-1-mil-e-in-5-ani-de-mandat-mizele-unui-fotoliu-la-bruxelles/?fbclid=IwAR3NgrhaGzKIS_cz2c2rcLczPpzYZkvSVn-xVN3t_lhCsNI3PH_klBnNHYw


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...