Un fizician rus a studiat 10 ani puterea rugaciunii Tatal Nostru inainte de masa! Rezultatul te va pune pe ganduri

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oamenii de stiinta rusi sustin ca au dovedit printr-un experiment care sunt miracolele rugaciunii si semnului crucii facute inainte de masa, spunand ca gestul facut de orice credincios sau necredincios, poate purifica mancarea si apa!

Fizicianul Angelina Malakhovskaya a spus ca obiceiul facerii semnului crucii deasupra mancarii si bauturii, inainte de masa, are un profund sens mistic, mancarea fiind astfel purificata.


Puterea semnului crucii a fost studiat timp de 10 ani de catre cercetatoarea Malakhovskaya. Ea, alaturi de alti cercetatori, au studiat impactul rugaciunii „Tatal nostru” si al semnului crucii asupra bacteriilor patogene, luand mostre de apa din diferite surse – fantani, rauri, lacuri.

S-a observat faptul ca toate mostrele de apa contineau anumite bacterii inainte de a se rosti rugaciunea domneasca si a se face semnul crucii asupra apei. Dupa efectuarea acestor obiceiuri s-a observat ca numarul de bacterii daunatoare a scazut de sapte, zece, sute chiar mii de ori.


Rugaciunea a fost spusa atat de credinciosi, cat si de necredinciosi, iar numarul bacteriilor a scazut indiferent de cine a fost spusa rugaciunea.

Efectele beneficie nu se manifesta doar asupra apei, ci si a oamenilor, stabilindu-se ca presiunea sangelui tuturor celor supusi la teste s-a imbunatatit.

Rezultatele pozitive ale testelor sunt obtinute doar daca semnul crucii este facut corespunzator, in caz contrar daca este facut necorespunzator si fara sa se atinga punctele cheie de pe corp, rezultatele testelor sunt mai slabe sau chiar absente.

Sa luam aminte chiar de la Parintele Arsenie Boca: „Fa cruce pe tot ce mananci si bei, fie ea si otravita, crucea anuleaza tot.”

Sursa: Secretele

 

https://caplimpede.ro/un-fizician-rus-a-studiat-10-ani-puterea-rugaciunii-tatal-nostru-inainte-de-masa-rezultatul-te-va-pune-pe-ganduri/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Dispar de pe piata si ultimele legume romanesti. Omologarea semintelor autohtone costa sute de euro, pe care agricultorii nu-i au

Ce surprize mai pregătește UE: PRIVATIZAREA APEI motivul unui nou război între OAMENI și CORPORAȚII. De data aceasta, STATUL de a cui parte va fi?

Arsenie Boca: Iată de ce vin necazurile asupra ta! Află ce trebuie să faci ca să scapi de ele în 9 pași!

Drum spre școală de calvar. Elevii din Pungești merg opt kilometri prin noroi

Este oficial, s-a aprobat! Jumătate din calea ferată, tăiată la fier vechi

Închide