Un magnat al petrolului, mason Bilderberg, face dezvaluiri NAUCITOARE. Iata ce ne asteapta

Distribuie!


Frank H. mare mason Bilderberg a facut o serie de dezvaluiri uimitoare in ultimele sale zile de viata. Frank a pierdut lupta cu cancerul la scurt timp dupa ce aceste dezvaluiri au fost facute publice.
Aurul si Argintul sunt singurele pe care te mai poti baza – conversia activelor si a numerarului in aur- Urgent! Nu lanceziti pentru ca Illuminati au de gand sa prabuseasca in continuare bancile, foarte curand. Intram intr-o depresie prin care vom deveni cu TOTII cu adevarat saraci in termen de doi ani de acum – atitudine de taran si mod de viata taranesc.Nu depindeti de Imobiliare, Active ( averi, mosteniri, investitii, etc.-n.m)!

Petrolul brut va fi de $ 150 – $ 200 pe baril in urmatoarele cateva luni!

 

Bancile orchestreaza Criza Ipotecilor Bancare, care va fi reglementata prin Actul care a fost validat de Congresul SUA cu doua saptamani in urma si care permite bancilor sa ia casele fara a avea Imputerniciri. Daca aveti o ipoteca, achitati-o ACUM sau vindeti-va casa pentru a va putea permite sa platiti integral pentru o alta locuinta – chiar daca cu banii rezultati din vanzare o sa cumparati doar o baraca. Asigurati-va ca locuinta dumneavoastra umila este platita – milioane de oameni isi vor pierde casele!

 

Legea Sanatatii data de Obama este un instrument de control scris de catre banci si pus in aplicare de catre societatile de asigurare! Preluarea controlului de catre Guvern asupra- armelor de foc, eutanasiei, etc.- este ascunsa in aceasta lege.
Guvernul SUA a dat, cu multi ani in urma, Canalul Panama Chinei – o strategie a Consiliului de Relatii Externe (CFR) si a Comisiei Trilaterale!
China detine toate porturile grecesti!
China detine 90% din toate mineralele rare ale Pamantului – componente pentru tehnologii, arme, etc. China produce 80% din componentele armelor pentru armata SUA. SUA se afla la Mila Chinei!
China este cel mai mare extractor de Resurse Minerale Naturale, la nivel mondial. Ea detine mai mult de jumatate din exploatarile miniere din Australia. China detine exploatari miniere in Africa, SUA, Orientul MijlociuCanada! China detine un monopol de 90% asupra tuturor Mineralelor Rare ale Pamantului!
China face tranzactii in toate monedele, devenind bogata in numerar, astfel incat ea poate cumpara / vinde in orice moneda, scrie mucenicul.wordpress.com
Rusia este cel mai mare producator de petrol si gaze. Trebuie sa pandim China si Rusia.  Americanii  nu vor castiga niciodata un razboi impotriva lor, deoarece SUA si-a mutat toata industria sa de productie in China!
Elitele, globalistii doresc o criza in Orientul Mijlociu in cateva luni. Goldman Sachs Bank, City Bank si FMI sunt deja in Iran – au mers pe usa din dos ca sa spunem asa, in scopul de a le paraliza financiar inainte ca EI sa atace. De asemenea, trebuie sa fiti constienti de faptul ca SUA / Europa au vandut computere cu viermi (virusi) Iranului – o lovitura deliberata. Deci, vedem cum Iranul este in curs de “aranjare” asa cum a fost si Irak ul- se fac pregatiri pentru un atac impotriva Iranului in cateva luni!
Proiectul Devil’s Mesia ( Mesia Diavolului). Magnatul bolnav in stadiu terminal a spus:
“A trebuit sa ne descotorosim de Dumnezeu pentru a aduce Noua Ordine Mondiala “. El a mai spus ca Mesia Diavolului inseamna perversiune totala, deoarece EI (Illuminati) nu-l pot aduce pe Mesia Diavolului la un Popor Drept (un popor cu frica lui Dumnezeu)! Deci, acum stim de ce homosexualitatea, avortul, eutanasia, pornografia, rochiile desfranate, vrajitoria sunt impuse  cu forta asupra omenirii – pentru a pregati venirea lui Antihrist!!!
Illuminati fac presiuni pentru a institui “One World Religion” (O Religie Unica a Lumii).
Consiliul National al Bisericilor (Consiliul Mondial al Bisericilor) este finantat de aceste organizatii masonice – Fundatiile Rockefeller, Carnegie si Ford. Este interesant de observat ca Comunitatile Religioase sunt un factor-cheie in ceea ce priveste  Falsul Ecumenism impins de aceste Consilii si Fundatii. Initiativele Bazate pe Cler au preluat majoritatea bisericilor din Statele Unite. Te doare mintea atunci cand reflectezi asupra modului in care Initiativele religioase luate in numele Cuvantului Domnului au fost riguros deturnate in anumite parti ale SUA, Irlanda si in special in Arhiepiscopia Westminster! Astfel de initiative religioase conduc doar spre o Biserica ATOTCUPRINZATOARE! De-ajuns, oameni buni!
Ordonante (hotarari locale) au fost adoptate in unele districte ale SUA care il imputernicesc pe Seriful districtual sa vina si sa puna lacatul pe o biserica chiar si in cazul in care se face o reclamatie impotriva acestei biserici (pastor), pentru ca a vorbit  impotriva homosexualitatii, a unei rochii desantate, etc ! Ei pot prin aceste ordonante sa inchida biserici in afara oricarui proces legal – la fel ca si China!
“Trebuie sa avem propriile noastre [Mijloace] Media  Nationale pentru a aduce Noua Ordine Mondiala!”  Pe care le au deja – cu o corporatie mass-media detinuta de o colectivitate masonica Civilizatia este distrusa in mod premeditat. Elitele controleaza China si Rusia, dar si pe Presedintele si Congresul SUA. Congress are going to try and ram through the Cyber Security Act and the Carbon Tax Act. Congresul vrea sa incerce si sa bage pe  gat Cyber Security Act si CarbonTax Act. Contribuabilul american va fi rugat sa salveze tara din ghearele Crizei ipotecare, ceea ce va aduce pe tava in jur de 3 trilioane marilor banci. Bancile mari distrug bancile mici care incearca sa salveze economiile noastre, dar Baietii Mari, Illuminati evrei care sunt Mega Zarafii Globali nu PERMIT asa ceva. Numele jocului lor este CONTROL – al banilor, al casei si masinii tale – al intregii  tale vieti!
http://cultural.bzi.ro/un-magnat-al-petrolului-mason-bilderberg-face-dezvaluiri-naucitoare-iata-ce-ne-asteapta-12285

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Civilizația piticilor: un popor misterios, care a trăit în urmă cu 6000 de ani

În anul 1946, în deșertul iranian a fost descoperit sub dunele de nisip, un oraș mai puțin obișnuit. A fost...

Prezentatoarea Magda Vasiliu: „Imi iubesc tara. N avem practic nimic. Nimic. Mall – uri, catedrala, si beculete de Craciun…. Dupa 100 de ani Romania e cea mai saraca tara europeana, fara autostrazi, fara spitale, cu o rata record a violentei in familie, pentru ca Romania nu mai are educatie…Asa ca azi sunt trista. Am o strangere de inima gandindu ma la …”

Iubesc ulitele desfundate, cuiburile berzelor, mirosul de fum, iarna, in sate uitate de lume…. Dar, tocmai pentru ca mi iubesc...

Metoda care te slabeste instant! Asiaticii o folosesc de mii de ani

Acupresura nu este o inselatorie si nici o tehnica vaga, ci una medicala, complexa. Pe scurt, logica sa consta in...

Cum a fost ultima zi din viața primei victime a Revoluției (din București)

Din trupul Salii Dalles cresc de 21 de ani niște cruci. De dincolo de moarte, câteva chipuri tinere privesc de...

Închide