Un nou #Colectiv: 54 de bebeluşi internaţi, 3 morţi. Până acum. Nici o cauză, nici un vinovat, nici o demisie, nici o pistă a vaccinurilor. Doar mame care plâng

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1

Peste 50 de persoane s-au strâns miercuri în Piaţa Vasile Milea din Piteşti, într-un miting organizat după moartea copiilor transportaţi din Argeş la spitalul “Marie Curie” din Capitală, transmite corespondentul Mediafax.


Citiţi şi: STUDIU: Sindromul hemolitic-uremic este asociat VACCINULUI ANTI-HEPATITĂ. Surse: Societatea Turcă de Hematologie, medici de la Spitalele de Copii şi Hematologie din Ankara, Centrul Naţional al Statelor Unite de Informaţii Biotehnologice, Biblioteca Naţională Americană de Medicină

Mamele au scandat la adresa Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, a conducerii Spitalului de Pediatrie, a Prefecturii, dar şi a Guvernului sau ministrului Sănătăţii şi au cerut soluţii după moartea copiilor. Unele persoane au aprins lumânări în memoria celor trei bebeluşi decedaţi. Vedeţi două filmări de la miting la Mediafax.


Un al treilea copil dintre cei internaţi cu sindromul hemolitic-uremic, la Spitalul “Marie Curie”, a murit marţi, a anunţat un reprezentant al spitalului. În Spitalul ” Marie Curie” din Capitală, mai sunt internaţi nouă copii diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic, iar şase dintre aceştia se află internaţi la Nefrologie şi trei la Terapie Intensivă.

Doctorul Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, a declarat, miercuri, că nici până acum nu se ştie agentul microbiologic care a cauzat sindromul hemolitic- uremic.


Un număr de 42 de copii sunt internaţi, miercuri, în spitalele din Argeş cu infecţii digestive. Alţi doi copii au fost transferaţi în Bucureşti.

Un număr de 33 de copii sunt internaţi la Spitalul de Pediatrie Piteşti, iar 11 dintre aceştia s-au prezentat în ultimele 24 de ore.  De asemenea, alţi cinci copii sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, trei la Spitalul Municipal Curtea de Argeş şi unul este internat la Spitalul Orăşenesc Costeşti, informează Mediafax, citând Direcţia de Sănătate Publică Argeş. Pe lângă aceştia 42 se adaugă 2 copii transferaţi ieri la spitalale “Victor Babeş” şi “Matei Balş” din Bucureşti. În spitalul “Marie Curie” mai sunt internaţi 9 copii. Un singur copil a fost externat până acum. Trei au murit. Cifra totală care nu apare în media este aşadar de 57 de copii din Argeş infectaţi cu un virus… necunoscut. Nici o cauză, nici un vinovat, nici o demisie, nici o pistă a vaccinurilor.

Un nou #Colectiv: 54 de bebeluşi internaţi, 3 morţi. Până acum. Nici o cauză, nici un vinovat, nici o demisie, nici o pistă a vaccinurilor. Doar mame care plâng

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Rabobank Olanda cumpără teren agricol furat țăranilor români

Ceea ce guvernele va ascund: Uleiul de Cannabis Vindeca Cancerul !!! Nixon stia din 1974

De ce sunt pusi toti oamenii din media sa distraga atentia de la masonerie? Sa faca lumea sa creada ca masoneria e o vrajeala in timp ce toti demnitarii statului fac parte din loji masonice?

Manuela HARABOR : DE CAND M-AM INTORS LA HRISTOS FIULUI MEU II ESTE MAI BINE

Jackson State University: Studiu Pilot comparativ despre starea de sănătate a copiilor vaccinați față de cei nevaccinați din Statele Unite

Închide