Un nou vaccin aprobat de FDA pentru hepatita B a fost creste riscul de atacuri de cord cu 700%, dar Facebook, Google, YouTube si Twitter interzic orice discutie despre pericolele vaccinului

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un nou vaccin aprobat de FDA pentru hepatita B a fost creste riscul de atacuri de cord cu 700%, dar Facebook, Google, YouTube si Twitter interzic orice discutie despre pericolele vaccinului.
Există o întrerupere completă a faptelor medicale și științifice dacă acestea arată că vaccinurile sunt ceva mai puțin decât daruri magice, fără riscuri, utopice medicale pentru omenire.

Această nouă analiză vine de la Dr. Jack Wolfson, un cardiolog bine informat care practică în Arizona, care îndrăznește să vorbească despre adevărul despre riscurile vaccinului.


FDA a aprobat un nou vaccin pentru hepatita B. Aceasta este o veste buna pentru compania farmaceutica care face vaccinul, dar vesti proaste pentru consumatori.

Vedeți, în ultimul studiu pentru a examina eficacitatea medicamentului, riscul de atac de cord a fost mai mare în grupul celor vaccinați.


Vaccinarea și riscul de atac de cord nu pot fi o surpriză pentru dumneavoastră. Scopul declarat al unui vaccin este de a invoca un răspuns imun. Răspunsul imun este legat de inflamație, stresul oxidativ și activarea celulelor imune. Toate cele trei sunt legate de riscul atacului de cord.

Din păcate, există foarte puține studii privind vaccinarea și riscul de atac de cord. În mod ironic, unele studii demonstrează un efect benefic al vaccinului antigripal asupra riscului de atac de cord. Dar cercetatorii au identificat defecte in designul studiului si au intrebat constatarile privind beneficiile vaccinului impotriva gripei la riscul de atac de cord (2). Alte studii nu au evidențiat nici o diferență între grupul vaccinat și grupul martor cu privire la vaccinul cu pneumonie (3).

Din nou, majoritatea schemelor de vaccin nu au fost studiate pentru riscul de infarct sau accident vascular cerebral. Cu alte cuvinte, nu știm dacă DPT, MMR, herpesul zoster, poliomielita, HPV sau vaccinul împotriva varicelei cresc atacurile de inimă.

Hepatita B este o infecție virală contractată de la sânge la contactul cu sângele. Acest lucru face abuzatorii de droguri iv și persoanele care fac sex cu mai mulți parteneri cei mai vulnerabili. HBV nu se răspândește prin hrană sau apă, împărtășind vasele de alimentație, alăptarea, îmbrățișarea, sărutarea, ținând mâna, tusea sau strănutul.

95% dintre persoanele infectate cu virusul hepatitei B NU devin purtători cronici ai virusului. Ei nu suferă de complicații hepatice pe termen lung, potrivit CDC (4). Un procent mic dezvoltă ciroză și / sau cancer hepatic.

Vaccinurile toxice
Cel mai popular vaccin împotriva hepatitei B nu este altceva decât un preparat de vrăjitoare, inclusiv aluminiu, formaldehidă, drojdie, aminoacizi și soia. Aluminiu este un neurotoxin cunoscut care distruge metabolismul celular și funcția. Sute de studii au legătură cu efectele devastatoare ale aluminiului. Celelalte proteine ​​și formaldehidă servesc la activarea sistemului imunitar și deschiderea barieră hemato-encefalică. Acesta nu este un lucru bun.

O Uncie de Prevenire
Sănătatea nu va fi găsită niciodată la vârful unui ac. Vrem să construim corpul, să nu-l rupem. Milioane de ani de evoluție ne-au oferit sistemul imunitar perfect pentru a ne proteja. Dă corpul ceea ce are nevoie și ia ce nu face. Este destul de simplu.

Urmați aceste recomandări pentru o sănătate extraordinară.

1) Mancati organic. Putem cu toții să fim de acord că hrana ecologică, cu expunere limitată la pesticide și fără OMG-uri, este cea mai bună dietă pe care să o urmăm. Doctorii. Wolfson urmează programarea noastră genetică și se lipsește de alimentele de vânător-culegător Paleo. Lucrează pentru pacienții noștri și va lucra pentru dvs. Zaharul ucide funcția imună.
2) Ia soare. Înainte să existe viață pe pământ, era soarele. Îmbrățișați-vă puterea pentru a vă stimula sistemul imunitar.
3) dormiți cu apusul soarelui și treziți cu răsăritul soarelui. Lumina artificială este un criminal.
4) Activați-vă. Mergeți, alergați, grădină și jucuri in natura.
5) Relaxați-vă. Meditează.
6) Bea apă de calitate.
7) Obțineți ajustarea. Îngrijirea chiropractică stimulează funcția imună.
8) Scoateți-vă de toxinele de mediu și expunerea la EMF.

Trducerera: Nicoleta Potarniche

https://www.naturalnews.com/2017-08-11-new-fda-approved-hepatitis-b-vaccine-found-to-increase-heart-attack-risk-by-700.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
4 rețete de tratare eficientă a pancreasului, ținute în umbră de doctori…

Cum furau Iohannis, sotia si soacra lui case, dinainte sa fie primar!

TOTI AU NUMIT-O LICOAREA TINERETII! TRUPUL INCEPEA SA SE TRANSFORME MIRACULOS!

IAURT DE FRUCTE cu…11 linguri de zahăr, aditivi, E-uri şi nici urmă de fructe. Mizeria care se ascunde în iaurturile din supermarketuri

Opinia unui român din Australia despre Ceausescu (cu o recenzie de 4 stele)

Închide