Un pensionar a donat 21.000 de euro pentru două incubatoare. „Eu nu mai am ce să fac cu banii. Sunt foarte bătrân. Nu am pe nimeni”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ion Mihai Giuran,  în vârstă de 86 de ani a donat Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina două incubatoare pentru nou-născuţii aduşi pe lume înainte de termen a impresionat pe toată lumea, potrivit Gazeta Nouă.

Banii au fost donați din vânzarea unui apartament pe care pensionarul îl avea în Anglia, unde a fost profesor timp de 30 de ani.


„Am văzut la televizor că este nevoie de aceste incubatoare. M-am dus la spital şi am vorbit cu medicii. Iniţial am vrut să donez bani pentru unul singur, dar când am văzut că este mare nevoie am donat pentru două. Eu am vândut un apartament în Anglia şi am avut bani. Eu nu mai am ce să fac cu banii. Sunt foarte bătrân. Nu am pe nimeni”, povesteşte fostul profesor de engleză.

„Peste tot sunt numai hoţi, numai corupţi. Nu se interesează de ţara asta, de ce le trebuie copiilor care mor în spitale”, mai spune bătrânul.


Mihai Ion Giuran a urmat cursurile Universității din Iași, iar apoi a fost încadrat profesor la Liceul „Radu Greceanu” Slatina.

http://m.b1.ro/stiri/eveniment/un-pensionar-a-donat-21-000-de-euro-pentru-doua-incubatoare-eu-nu-mai-am-ce-sa-fac-cu-banii-sunt-foarte-batran-nu-am-pe-nimeni-160523.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...